Este rentabil sa optati pentru un circuit Vietnam-Thailanda-Cambodgia?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care doriti sa aveti parte de o vacanta de vis, cu siguranta puteti opta pentru un circuit Vietnam Thailanda Cambodgia, iar astfel aveti posibilitatea de a vizita toate cele trei tari. Fara doar si poate, daca doriti sa calatoriti prin Sudul Asiei, un astfel de circuit poate reprezenta cea mai buna optiune pentru dvs., iar un asemenea circuit va poate fi oferit de catre agentia OxigeneTour.

In cazul in care doriti sa petreceti mai mult timp in fiecare dintre aceste tari, va vom prezenta pe scurt cateva obiective turistice pe care nu trebuie sa le ratati, in aceste tari asiatice. Continuati sa cititi pana la final, pentru a vedea care sunt cele mai interesante locatii pe care trebuie sa le vizitati in acest triungi de tari, Vietnam-Thailanda-Cambodgia.

  1. Vietnam

Vietnamul este un amestec uimitor de repere naturale si diversitate culturala. Peisajul variaza de la varfurile zimtate vazute de la muntii serpuitori, trecand pana la verdele campurilor de paddy pictate in fiecare nuanta de verde din paleta, in timp ce istoria lunga a natiunii si numarul uimitor al minoritatilor etnice inseamna ca, veti gasi multe de admirat si de vazut in aceasta tara.

Golful Halong

Peisajul marin carstic din Golful Halong este unul dintre cele mai stralucitoare vederi ale marii si este un patrimoniu mondial UNESCO. Mii de insule de calcar stau in acest golf din Golful Tonkin, erodate in pinioane zimtate de actiunea vantului si a apei de-a lungul mileniilor. Cu peisajul golfului cel mai bine vazut de barca, acesta este un teritoriu de croaziera. Optati pentru cel putin un tur de noapte pentru a vedea privelistile iconice ale Halong Bay.

Ho Chi Minh City

Pentru fanii mari ai orasului, nicio vizita in Vietnam nu este intr-adevar completa fara o vizita in orasul Ho Chi Minh, centrul comercial zbuciumat si nebun al tarii. Strazile sunt pline de motociclisti. Veti gasi restaurante si cafenele, iar aici veti putea face cele mai bune cumparaturi din intreaga tara.

Aici veti gasi Muzeul HCMC, cu o colectie stralucitoare de artefacte care impletesc povestea orasului si marea Catedrala Notre Dame, construita la sfarsitul secolului XIX. Dupa aceea, Muzeul de Istorie este un lucru indispensabil pentru fanii istoriei, cu stive de relicve expuse de pe diverse situri arheologice.

Sapa Rural

Campul verde de orez care inconjoara Sapa, marginit de varfurile zimtate ale Muntilor Hoang Lien (cunoscute adesea cu numele lor de epoca coloniala franceza Alpi Tonkinisti), sunt cele mai frumoase viste rurale din Vietnam. Vaile adanci aici gazduiesc un amestec divers de minoritati etnice ale tarii, inclusiv oamenii Hmong, Giay si Red Dzao, in timp ce dealurile infundate sunt terasate cu campuri de orez si trecute cu vederea de cel mai inalt varf al tarii, Muntele Fansipan.

Aceasta este cea mai buna destinatie de trekking din Vietnam, cu optiuni de calatorie sau de excursii de zi intre satele minuscule. Aici exista posibilitatea si de a experimenta privelistile uimitoare asupra muntilor.

  1. Thailanda

Thailanda este locatia turistica numarul unu din Asia de Sud-Est si este usor de vazut de ce. In continuare vom prezenta pe scurt cateva destinatii de vis din aceasta tara!

Pai

Odata doar un sat linistit din nordul Thailandei , Pai este acum un oras in plina expansiune, care face parte din bucla Mae Hong Son care se intinde intre Chiang Mai si Mae Hong Son. Remarcat pentru valea pitoreasca si atmosfera relaxata, Pai este o destinatie preferata printre turistii care doresc sa exploreze regiunea. Sitiat in poalele muntilor, in Pai exista mai multe optiuni pentru drumetii si vizitarea triburilor de deal. De asemenea, in afara orasului sunt tabere de elefanti, izvoare termale si cascade frumoase. In plus, raul Pai ofera aventuri cu apa alba.

Railay

Railay (sau Rai Leh) este o mica peninsula din sudul Thailandei, care este accesibila doar cu barca datorita stancilor inalte de calcar care taie accesul continental. Aceste stanci atrag alpinisti din toata lumea, dar zona este, de asemenea, o atractie populara in Thailanda, datorita plajelor sale frumoase si a atmosferei relaxante.

Parcul national Khao Sok

Considerat de multi drept una dintre cele mai frumoase rezerve de animale salbatice din Thailanda, Parcul National Khao Sok acopera paduri din jungla,  rauri si lacuri din provincia Surat Thani din sudul Thailandei. Rezervatia gazduieste unele dintre cele mai uimitoare animale salbatice din Thailanda, cum ar fi elefanti asiatici, cerbi, mistreti, ursi, tapiruri malaeziene si diverse rase de maimute.

  1. Cambodgia

Cambodgia este amenajata cu o serie de vederi, oameni si experiente de neuitat, care va vor asigura un timp memorabil in vizita Regatului Minunilor. Iata cateva dintre cele mai frumoase locuri de vizitat in Cambodgia.

Explorarea Muntilor Cardamom

Sa fii unul cu natura in inima junglei tropicale este o alta experienta destul de uimitoare, si unica. Fiind cea mai mare padure tropicala ramasa din Asia de Sud-Est, Muntii Cardamom reprezinta de asemenea, gazduirea unui suflu de flore si faune rare si pe cale de disparitie, care fac ca orice vizita sa fie speciala aici.

Explorati padurile de pin Kirirom

Parcul National Kirirom se afla la doua ore de mers cu masina de Phnom Penh, iar padurile de pin racoritoare se mandresc cu temperaturi care scad cu cateva grade sub cea a capitalei.  Cateva proiecte ecologice puncteaza zona, oferind sansa de a se aprofunda in viata locala. Cazarea este oferita sub forma de corturi, vile, cabane si case.

Inchiriati o bicicleta si plimbati-va prin padure, faceti o baie in cascade sau pur si simplu va racoriti in timp ce va inconjoara natura.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…