Este util ceaiul de slabit chinezesc?

0 Shares
0
0
0

Traim vremuri in care imaginea conteaza extrem de mult, iar aspectul fizic este unul dintre factorii esentiali ai imaginii. Acesta este in mod evident motivul pentru care, fiecare persoana care are mai multe sau mai putine kilograme in plus, face tot ceea ce este posibil, pentru a slabi.

Ei bine, exista diferite solutii, cum ar fi si consumul de ceai de slabit chinezesc, care se pare ca are o eficienta foarte mare.

In momentul in care vine vorba despre ceai de slabit chinezesc, trebuie mentionat faptul ca discutam despre un ceai din plante 100% pur si natural, care ajuta la arderea grasimilor corporale, la cresterea energiei si la sustinerea pierderii in greutate. Bazat pe stiinta si cercetarile asupra plantelor chinezesti, ingredientele din acest ceai cu gust excelent se arata ca impiedica apetitul si stimuleaza metabolismul.

Pentru ce preocupari este bine sa beti ceai de slabit chinezesc?

  • Pierderea in greutate
  • Excesul de mancare
  •  Constipatie

Beneficii cheie:

  • Este un ceai complet natural, fara a contine cofeina.
  • Ajuta la scaderea in greutate.
  • Impiedica apetitul.
  • Sprijina miscarile intestinale regulate.

Beneficiile medicinei traditionale chinezesti:

  • Transforma umezeala.
  • Regleaza stomacul.
  • Revigoreaza Qi.

Exista insa si diferite alte tipuri de ceai pentru slabit despre care trebuie sa mentionam faptul ca sunt foarte bune, iar in continuare puteti afla mai multe detalii. In cazul in care intentionati sa pierdeti in greutate, in mod evident trebuie sa luati in considerare consumul acestor ceaiuri.

  1. Ceai Oolong

Oolong este cel mai bun ceai de plante chinezesc pentru slabit. Beneficiul pierderii in greutate a ceaiului Oolong provine in principal de la Tanin. Este cheia pentru descompunerea lipidelor. Un profesor de la Universitatea Cheng Gong din Taiwan a publicat un studiu in „Journal of Obesity” si a spus ca persoanele care au baut in mod regulat ceai oolong au un indice de masa corporala si un continut mai scazut de grasime decat cei care au baut mai putin ceai Oolong, sau decat cei care nu au baut niciodata acest tip de ceai.

  1. Ceai Pu-erh

Beneficiul pierderii in greutate a ceaiului Pu-erh este evident, deoarece are un efect puternic asupra diminuarii lipidelor si protejarii abdomenului. Consumul acestuia fara alti aditivi poate aduce un rezultat mai bun. Un sfat pentru dvs. este sa-l beti la o jumatate de ora dupa masa.

  1. Ceai verde

Vitamina B1, C si cofeina pot promova secretia de suc gastric, ceea ce face o favoare in digestie si reducerea grasimilor. Catechinele din ceaiul verde pot avea efectul de anti-oxidare, imbunatatesc metabolismul si elimina radicalii liberi pentru a atinge scopul de a pierde in greutate.

Diferitele vitamine din acest cea pot juca rolul de gardian pentru abdomen. Daca il aveti cu frunze de lotus, efectul de slabire poate fi mai evident.

  1. Ceai negru

Cofeina abundenta in ceaiul negru poate fi un asistent de descompunere a grasimilor, care poate dizolva grasimea stocata in sange si amplifica capacitatea de a arde grasimile. Cofeina stimuleaza de asemenea, rinichii, dilata vasele de sange, creste metabolismul apei si elimina excesul de apa si deseuri pentru a crea o stare buna a corpului pentru planul de slabire.

Iata 3 sfaturi rapide pentru a maximiza functia de slabit a ceaiului negru: beti-l in timpul zilei sau inainte de antrenament; se bea o ora dupa masa; bea ceai negru fierbinte.

Ceaiul negru contine un numar mare de aminoacizi, fosfolipide, cofeina, care pot curata canalul intestinal si pot scadea lipidele din interiorul corpului. Daca vreti sa slabiti cat mai repede, este foarte important sa beti ceai negru inainte de mese pe motiv ca poate ajuta la digerare.

  1. Ceai de iasomie

Ceaiul de iasomie este o combinatie de ceai verde sau ceai negru si floare de iasomie, conferindu-i functia de a pierde in greutate. In plus, acidul folic si ceaiul pantotenic din acesta va pot ajuta, de asemenea, la scaderea in greutate.

  1. Ceai de lamaie

Lamaia este abundenta in vitamina C, care este un fel de material acid care poate descompune grasimile. In plus, poate elimina deseurile si toxinele din ficat, rinichi si plamani pentru a face sangele mai pur si pentru a promova metabolismul, accelerand descompunerea grasimilor. Dupa o perioada de baut, puteti observa scaderea in greutate vizibila si puteti avea pielea deschisa.

Iata asadar ca exista mai multe ceaiuri care pot fi extrem de utile in incercarea de a pierde in greutate. Puteti incerca oricare dintre aceste ceaiuri pentru a vedea care ofera cele mai bune rezultate.

Este insa foarte important sa stiti ca indiferent ca beti ceai chinezesc pentru slabit sau ca alegeti un ceai negru sau orice alt tip de ceai, rezultatele nu vor fi vizibile daca nu veti urma un stil de viata sanatos.

Un stil de viata sanatos se refera in primul rand la alimentatie sanatoasa, si totodata la efectuarea exercitiilor fizice. Aceasta combinatie de ceai pentru slabit, si stil de viata sanatos, poate fi eficienta.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…