Estimarea nevoilor unei companii

0 Shares
0
0
0

Stii ziua aceea in care se intampla sa nu mai ai detergent de rufe si nici detergent pentru vase? Cand nu gasesti pantofii absolut necesari si mai ales potriviti pentru costumul pe care doresti sa il imbraci la sedinta consiliului de administratie care se va desfasura la prima ora din zi?

Cand afara ploua, iar umbrela sta ascunsa, cand fierul de calcat s-a defectat fix in momentul in care mai aveai o maneca de la camasa?

Ti s-a intamplat sa fi lucrat o noapte intreaga pentru un document important pe care il aveai de prezentat de asemenea la prima ora si cand doresti sa il imprimi sa nu reusesti din cauza faptului ca imprimanta nu mai are suficienta cerneala?

Utilizeaza cartuse imprimanta de calitate si foloseste timpul cu responsabilitate, astfel incat sa nu ai parte de evenimente neplacute in momentul in care iti doresti acest lucru cel mai putin. Firma Mival Group ofera consumabile si cartuse de imprimanta.

Compania are o structura organizatorica flexibila, concentrata pe client, cu angajati profesionisti si servicii de calitate. Vorbim de un furnizor de piese de schimb si consumabile  pentru calculatoare, servicii de reciclare/remanufacturare consumabile folosite in echipamente de birou precum si service echipamente de birou.

Astfel, ai scapat de bataile de cap, de presiunea inutila, cata vreme exista o companie care sa iti vin in sprijin, cu servicii de calitate.

Obiectivele utilizate de Mival Group sunt in stransa conexiune cu mentinerea portofoliului de clienti si dezvoltarea acestuia, la fel ca si dezvoltarea departamentului propriu de vanzari, cresterea cifrei de afaceri comparativ cu anul care tocmai a trecut.

Serviciile vorbesc despre activitatea oricarui tip de firma si reprezinta o modalitate simpla si directa de recomandare catre dezvoltarea de noi colaborari si semnarea de contracte.

Murphy si legile sale vor avea ceva de asteptat cata vreme inveti sa aloci timp pentru estimarea nevoilor pe care le ai pe termen lung si niciodata, dar niciodata nu se va mai intampla sa nu ai cum sa imprimi un contract important inainte de intalnirea pe care o planifici de saptamani intregi.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…