Factori care influenteaza pretul unui inel de logodna

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta inca de pe la varsta de 14 – 15 ani fetele viseaza la momentul in care vor primi inelul de logodna si vor fi cerute in casatorie, si deja viseaza la cum se va desfasura nunta lor sau la rochia de mireasa pe care o vor purta.

Apoi, odata cu trecerea timpului, dupa ce isi vor gasi si un partener de viata, cand lucrurile vor incepe sa fie din ce in ce mai serioase, cu siguranta domnisoarele vor astepta cu mare nerabdare sa primeasca inelul de logodna.

In ceea ce priveste inelul de logodna, trebuie precizat faptul ca exista femei care nu sunt foarte pretentioase si care s-ar bucura sa primeasca inelul de logodna, indiferent de modelul acestuia.

Femeile care urmeaza sa fie cerute in casatorie pot sa primeasca un inel logodna aur galben, sau pot sa primeasca si un inel de logodna din aur alb, sau pot sa primeasca deasemenea un inel de logodna cu pietre semipretioase sau de ce nu, un pot sa primeasca un inel de logodna cu diamant.

Femeile care nu sunt pretentioase, cu siguranta asteapta marele moment, asa ca pentru ele este important sa primeasca inelul, si nu au mari pretentii.

In schimb, exista si femei care atunci cand vine vorba despre inele de logodna au fel si fel de pretentii, astfel ca unele asteapta doar un inel din aur alb, in timp ce altele viseaza la inele diamant.

Si daca tot am adus in discutie inelele de logodna cu diamant, trebuie sa precizam faptul ca acestea sunt foarte scumpe in comparatie cu inelele de logodna cu pietre semipretioase, sau in comparatie cu inelele de logodna simple.

Pretul inelelor cu diamant este direct influentat de diamant, de marimea acestuia, de diametrul acestuia, dar si de slefuirea acestuia.

Apoi, pretul inelelor de logodna este direct influentat si de tipul metalului. Cu siguranta cei care isi permit un inel de logodna scump, vor cumpara pentru partenerele lor de viata un inel de logodna din aud de 24k, cu diamant.

Deasemenea trebuie mentionat faptul ca pretul unui inel de logodna este influentat in mod direct de calitatea manoperei. Cu siguranta un inel de logodna foarte atent lucrat, are un pret destul de ridicat.

Asadar, dupa cum se poate observa, pretul unui inel de logodna este influentat de mai multi factori, asa ca tinerii indragostiti trebuie sa cunoasca acest lucru inainte de a porni in goana dupa un inel de logodna.

Cat despre tinerele indragostite care urmeaza sa primeasca inelul, ele nu ar trebui sa fie foarte pretentioase, ci ar trebui sa se bucure de momentul special in care vor primi inelul.

Apoi, dupa ce vor spune da, impreuna cu partenerii de viata, tinerele indragostite vor putea sa inceapa sa caute pe internet modele de verighete, pentru a-si alege impreuna verigheta.

Important ar fi ca daca fetele primesc inel de logodna din aur galben, si verigheta sa fie tot din aur galben, iar daca inelul de logodna este din aur alb, si verigheta sa fie tot din aur alb.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…