Flori frumoase care nu trebuie ratate in gradina ta

0 Shares
0
0
0

Desi credeti ca designul gradinii cu flori este foarte usor si optati doar pentru cateva plante,  putem spune ca lucrurile nu sunt atat de simple, desi ne-am dori cu totii sa fie.

Este un proces care necesita timpul si daruirea ta, deoarece trebuie sa planifici lucrurile astfel incat, in cele din urma, gradina ta sa devina triumful imaginatiei tale.

Flori frumoase  care incanta privelistea

Atunci cand alegem, trebuie sa ne gandim ca este posibil ca florile care ne plac sa nu fie cele potrivite pentru a creste in zona in care traim.. aceasta putand fi singura limitare pe care o avem.

Daca locuiti intr-o zona cu soluri uscate si nisipoase, plantele pe care ar trebui sa le alegeti sunt diferitele tipuri de cactusi si plante crase, deoarece vor tolera temperaturi ridicate. Pentru persoanele care au o gradina cu soluri sarate va propunem sa alegeti un salcam, eucalipt, chiparos de lavanda , deoarece radacinile lor absorb apa in ciuda sarii…

Ierburi aromatice- de ce nu

Pentru solurile argiloase ar trebui sa alegeti plante care rezista bine la umiditate, cum ar fi  crini, dalii..daca va plac ierburile aromatice, puteti planta, de asemenea, unele in gradina.  Si daca nu aveti o gradina , puteti opta pentru plantarea lor in ghivece.

Daca plantati intr-un ghiveci, aveti lucrurile un pic mai usor de realizat, deoarece nu ar trebui sa va ganditi la tipul de sol pe care il aveti in gradina si daca este sau nu potrivit pentru planta care va place, putand sa alegeti din magazinele de profil, tipul de pamant necesar fiecarei plante.

 Minunatele colorate

In florarii puteti gasi cel mai potrivit sol pentru planta dvs., deoarece solurile din ghiveci contin tot felul de amestecuri de sol, in functie de plantele pe care doriti sa le plantati.

Materialele organice si anorganice cat  si mineralele din solurile din ghiveci vor oferi nutrientii de care planta are nevoie pentru a duce o viata lunga. Cautati proportiile specifice de care are nevoie planta pentru a-si satisface nevoile.

Gradina mare cu gazon si mai multe zone cu flori diferite

Exista atat de multe tipuri diferite de flori pentru toate gusturile incat nu stiti ce sa alegeti…nu putem nega faptul ca exista unele flori care sunt pur si simplu te atrag de la prima vedere.

Daliile, de exemplu, sunt unul dintre cele mai utilizate tipuri de flori pentru gradina si sunt, de asemenea, flori frumoase care infloresc in diferite culori. Poti planta de asemenea si trandafiri, diferiti arbusti ce pot da gradinii tale un aspect extrem de frumos.  La gazon si flori diferite se asorteaza perfect un artar japonez FireGlow.

Florile aduc o stare de bine

O alta planta care este considerata una dintre florile frumoase din gradina este crinul care infloreste frumos cu trei patru sau sase petale mari si produce o aroma foarte placuta si, de asemenea, vine in varietate de culori deschise.

Nu va fi un articol de flori frumoase daca nu mentionam trandafirii:  sfatul pe care-l dam daca decideti sa plantati trandafiri in gradina este sa alegeti un loc insorit pentru ca le place extrem de mult acest lucru.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…