Genti casual pentru femei

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre genti de dama, femeile au la dispozitie foarte multe optiuni, asa ca in continuare vom vedea care sunt tipurile de genti spre care ar trebui sa isi indrepte atentia femeile.

Mai intai de toate este necesar de precizat ca o geanta de dama trebuie sa indeplineasca cel putin doua conditii, si anume: sa fie comoda, versatila, dar aceasta trebuie sa fie si in voga, si foarte simplu si usor de accesorizat.

Asadar, femeile care se afla in cautarea unei genti, ar putea sa isi indrepte atentia spre genti de mana sau de umar, pentru zilele pline de activitati. Trebuie aici precizat ca la moda gentile casual, de mana si de umar, iar aici discutam despre modelele care ne amintesc de gentile vintage pentru cumparaturi.

Gentile de dama pot sa fie simple, cu imprimeu sau broderie, iar sistemul versatil de prindere le confera doamnelor si domnisoarelor libertatea de a realiza o multime de combinatii in tendinte.

Gentile tip sac, supradimensionate, sunt perfecte pentru doamnele si domnisoarele care indragesc sesiunile de shopping.

Gentile tip sac sau plasa, cu bareta detasabila sunt din nou la moda in aceasta perioada si pot fi admirate in diverse dimensiuni. Aceste genti de dama sunt deosebit de practice, si pot sa fie confectionate din piele naturala sau piele intoarsa. Gentile de acest gen trec de asemenea testul elegantei in conditiile in care sunt accesorizate in modul potrivit.

Gentile de zi mini, cu franjuri sau accente deosebite, de vara pot reprezenta o alta alegere inteleapta pentru femeile care au de gand sa isi cumpere o geanta.

Pentru acele doamne care nu sunt adepte ale gentilor de dimensiuni mari, si care nu au nevoie de gengi foarte spatioase, gentile mini de mana pot sa fie de mare ajutor. Lacuite sau din piele naturala moale sau de ce nu, din piele intoarsa, cu franjuri, imprimeu inflorat sau motive traditionale, aceste genti sunt ideale pentru femeile care indragesc gentile mici.

Femeile care au nevoie sa isi cumpere o geanta, isi pot indrepta acum atentia si spre unul din multimea de modele de genti plic de zi, care sunt ideale pentru iesirile la restaurant.

Gentile plic se potrivesc de minune pentru iesirile scurte in oras in care femeile nu isi doresc sa se ingreuneze prea tare.

Femeile care au nevoie de o geanta de dama isi pot indrepta atentia si spre un rucsac. Rucsacurile de dama sunt un must-have in acest sezon.

Ele pot sa fie confectionate din diferite materiale, precum pielea naturala sau pielea ecologica, si sunt foarte versatile si practice. Aceste genti de tip rucsac au devenit foarte apreciate de catre femei, asa ca iti poti alege si tu oricand cu incredere un rucsac.

Asadar, dupa cum se poate observa, se gasesc fel si fel de modele de genti de dama, asa ca toate femeile care au nevoie de un asemenea accesoriu ar face bine sa isi cunoasca foarte bine nevoile, si sa aleaga o geanta care sa corespunda foarte bine nevoilor sale.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…