Ia-ti un calculator performant cu bani putini!

0 Shares
0
0
0

Ia-ti-un-calculator-performant-cu-bani-putiniUn calculator performant nu trebuie neaparat sa fie unul scump, pe pata existand sisteme, inclusiv workstation second hand sau laptopuri second-hand si refurbished care au performante bune la preturi din ce in ce mai competitive.

Aceste tipuri de produse merita sa fie cumparate deja folosite deoarece ele rezista mult in timp si ofera garantia calitatii oricarui utilizator le cumpara.

Un calculator second hand este mereu o alegere buna pentru tine, din mai multe motive. Se poate intampla va vechiul tau calculator sa cedeze, iar perioada lui maxima de utilizare sa fi ajuns la capat.

Din acest motiv nu trebuie sa te ingrijorezi si sa te duci sa cumperi unul nou si mai scump decat ai fi dispus sa cumperi. Pe piata de profil pti gasi calculatoare foarte bune, asemenea celor noi, cu singura diferenta ca sunt uzate si costa mai putin.

Ele isi fac, insa, treaba la fel de bine si te vei felicita in scurt timp pentru ceea ce ai obtinut cu un astfel de produs. Un produs refurbished difera de unul second-hand prin mai multe aspecte importante care fac din ele doua tipuri diferite de produse.

[adsenseyu1]

Pretul este si el, in consecinta, mai mic decat al unor produse noi care sunt scoase pe piata de marile companii in domeniu. Adeseori, un produs nou e mai scump, iar imbunatatirile aduse acestuia fata de variantele anterioare nu sunt chiar atat de mari pe cat ai putea crede la o prima privire.

Cei care desfasoara afaceri si au nevoie de un numar mai mare de calculatoare ar putea vedea in cumpararea unora second-hand sau refurbished un avantaj pe care trebuie sa il foloseasca in beneficiul lor. Pentru un numar mare de calculatoare, cele second-hand, cu un pret mai mic, pot fi o varianta foarte avantajoasa care sa convina unor utilizatori, o varianta care sa le asigure echipamentele necesare desfasurarii activitatii in bune conditii.

[adsenseyu1]

Refurbished inseamna un produs de calitate care nu a mai ajuns la destinatia lui initiala sau a fost refuzat de altcineva din diverse motive. Nu performanta acelui produs e motivul pentru care el este refuzat, desi in unele cazuri exista utilizatori care se declara nemultumiti de unele produse primite si le returneaza producatorului.

Astfel, dat fiind faptul ca niciun producator nu vrea sa aiba un stoc de produse nevandute care sa se devalorizeze si mai mult in timp, se recurge la varianta convenabila a reducerii pretului acelor produse.

In aceasta situatie, atat viitorii clienti au de castigat, cat si producatorii care isi vand produsele si obtin, totusi, un anumit nivel de profit de pe urma acestora. Orice afacere are nevoie de o tehnologie pe masura care sa o sustina si sa ii stimuleze activitatea, astfel incat profitul obtinut sa fie unul cat mai mare.

Cei care opteaza sa cumpere calculatoare deja folosite se asigura ca au mereu aparatura necesara la un pret scazut. Acestea sunt verificate si reparate de catre cei care le vand, beneficiind si de garantie acordata de aceste companii. Astfel, ai la diospozitie tehnologie pe care te poti baza la preturi mici.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…