Inchiriaza o imprimanta si scapa de griji!

0 Shares
0
0
0

Daca ai o afacere unde imprimanta este esentiala, probabil te-a gandit deja la costurile pe care le implica un astfel de echipament. Ei bine, acum nu mai trebuie sa iti faci griji, deoarece imprimanta poate fi inchiriata si poti scapa complet de grijile legate de consumabile sau mentenanta.

In urmatoarele randuri vom vorbi despre cum poti solicita inchirierea, care sunt avantajele, dar si ce beneficii ai atunci cand ai o imprimanta inchiriata. Afacerea ta nu trebuie sa aiba o adevarata gaura in buget din cauza acestor echipamente, ci cu costuri restranse poti avea parte de imprimanta dorita.

Pe site-ul inchirieri-imprimante.ro ai la dispozitie o gama larga de astfel de echipamente, dintre care poti inchiria exact ceea ce ai nevoie. Multifunctionale sau nu, imprimantele au o calitate superioara si pentru o suma modica lunara poti beneficia de toate functiile acesteia.

Totul se petrece in cadrul firmei tale, unde aceasta va fi instalata, iar de mentenanta se ocupa tot firma. Atunci cand este necesar, se pot inlocui piese, pentru ca echipamentul sa functioneze corect. In plus, daca imprimanta nu mai indeplineste standardele firmei tale, poti solicita schimbarea echipamentului cu unul cu mai multe sau mai putine functii.

Imprimantele disponibile pot fi inchiriate atat de catre afacerile de mari dimensiuni, cat si de cele mici. Oricare ar fi domeniul in care activezi, o astfel de imprimanta este esentiala pentru contracte, cat si alte tipuri de documente. Chiar daca totul se stocheaza virtual, exista sanse ca documentele importante sa se piarda, iar din acest motiv este bine sa ai si o rezerva fizica. Imprimantele au preturi in functie de functiile si capacitatile lor, ce pot varia la fiecare afacere in parte.

Preturi mici si avantaje mari

In cazul in care vrei sa beneficiezi de inchirieri multifunctionale, pe site-ul inchirieri-imprimante.ro ai mai multe avantaje. Pretul chiriei lunare este cu adevarat mic, iar in acesta sunt incluse mai multe avantaje. Spre exemplu, service-ul si mentenanta se realizeaza in timp util, astfel incat echipamentul sa fie in cea mai buna stare in permanenta.

Un alt mare avantaj este faptul ca toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchiriere. In acest fel, nu mai trebuie sa platesti extra pentru asigurarea lor. Spre deosebire de achizitionarea unei imprimante, inchirierea uneia te scapa de grijile si costurile in privinta acestui aspect. Beneficiezi de consumabile, de livrare si instalarea gratuita la locatia firmei tale, cat si de mentenanta in permanenta pentru echipamentul solicitat

Echipamente de ultima generatie pentru nevoile business-ului tau

Pentru a te bucura cat mai mult de o imprimanta, este indicat sa alegi un dispozitiv care sa se potriveasca nevoilor business-ului tau. Pe site gasesti doar echipamente de ultima generatie, a caror numar de pagini poate fi ajustat in functie de chiria lunara. Numarul de pagini si consumabilele pot fi mai mari sau mai mici, tinand cont de nevoile afacerii tale.

Poti vedea toate echipamentele disponibile, cat si functiile de care dispun acestea.

0 Shares
You May Also Like