Integrarea blugilor in tinuta barbatilor

0 Shares
0
0
0

Blugii sunt articole vestimentare care nu pot lipsi din garderoba niciunui domn din epoca moderna! Aceste piese sunt preferati in randul mai multor domni care isi doresc un outfit relaxat, elegant sau casual. Pentru fiecare dintre aceste optiuni, pe site-ul nostru gasesti blugi de barbati ieftini, potriviti pentru iesirile in oras cu baietii sau diminetile de la birou.

Integrarea blugilor in diferite tinute ofera siguranta pe ceea ce porti. Astfel, o combinatie de blugi si camasa nu va da gres niciodata! Alegerea acestui outfit iti va oferi siguranta ca ai ales corect. Denimul a fost mereu o optiune potrivita pentru o multime de ocazii. Atat la birou, cat si la o intalnire de afaceri sau un la pranz cu prietenii, blugii sunt piesa vestimentara perfecta!

Sunt cateva tipuri de blugi din care poti alege ceva potrivit pentru tine. Astfel, in preferintele domnilor sa afla cei clasic barbatesti, slim fit sau skinny. Blugii clasici barbatesti sunt foarte versatili, la moda si se potrivesc oricarei siluete. Au ramas de foarte mult timp in gratiile barbatilor, asadar atunci cand nu stii ce sa porti, acestia sunt ideali. Asorteaza-i cu o camasa si un sacou si vei obtine cea mai potrivita tinuta pentru birou.

Blugii slim fit sunt foarte interesanti, dar crioul lor este foarte stramt. Alegerea acestora este putin mai grea decat in cazul celor clasici. Pentru a-i purta trebuie sa ai o silueta supla si sa poti adauga in partea superioara ceva mai stramt pe corp. Spre exemplu, daca alegi sa ii porti cu o camasa, aceasta nu poate fi una larga, deoarece vei arata deformat.

Blugii skinny se regasesc in preferintele barbatilor atleti, cu o constructie de model. Desi sunt elastici, ei se potrivesc doar barbatilor inalti si slabi. Nu trebuie sa fie stramti pe picior, ci doar sa creaze un aspect de picioare lungi. Blugii skinny sunt specifici unui stil rock, dar se vor integra perfect intr-o tinuta office. Acestia vor arata excelent cu o geaca din piele care sa ofera un aer cool stilului tau vestimentar.

Datorita faptului ca sunt foarte versatili, blugii pot fi purtati la numeroase evenimente. De asemenea, sunt potriviti pentru orice anotimp. Practic, blugii nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunui barbat. Posibilitati de a-i purta sunt nelimitate, de la camasi, la tricouri, bluze si sacouri, blugii se integreaza perfect oriunde!

Alege dintr-o gama variata de blugi barbati ieftini pe care ii gasesti la noi! Nu uita ca aceasta piesa este una de rezistenta, iar atunci cand nu stii ce sa porti, ei iti vin in ajutor. Blugii sunt ca o pereche de pantofi cu toc pentru femei – de nelipsit. Fiecare domn ar trebui sa aiba minimum o pereche de blugi preferata, in jurul careia sa construiasca mai multe tinute. Pentru a creea un aspect elegant, nu trebuie decat sa adaugi o curea care sa ofere un plus de rafinament oricarei tinute.

0 Shares
You May Also Like
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…