Intrebari frecvente ale femeilor referitor la extensiile pentru par

0 Shares
0
0
0

Femeile care isi doresc sa lase impresia ca au un par mult mai lung, mai bogat sau mai voluminous, pot cauta cu incredere extensii de par Lysee.ro, iar pe pagina respectiva vor putea sa gaseasca cele mai avantajoase solutii pentru ele, in ceea ce priveste extensiile pentru par.

Ei bine, cum femeile isi doresc tot timpul o multime de informatii referitoare la produsele pe care au de gand sa le cumpere, cu siguranta se vor intreba mai intai de toate daca extensiile sunt realizate din par natural sau din par artificial.

Extensiile de par de pe pagina respectiva sunt realizate 100% dintr-un par natural si sanatos, si ingrijit, asa ca iti poti comanda cu toata increderea un set de extensii.

O multime de femei se intreaba daca isi pot coafa extensiile, ele dorind sa isi schimbe din cand in cand lool-ul. Cu siguranta extensiile din par natural se pot coafa, pentru ca ele se comporta la fel ca si parul natural, astfel ca pot fi vopsite, coafate sau chiar si tunse daca este cazul.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc asemenea extensii, mai mult ca sigur se vor intreba si daca au posibilitatea de a verifica la primire coletul, insa din pacate pentru ele, nici o firma de curierat nu permite acest lucru.

Partea buna referitoare la acest aspect insa, este aceia ca in termen de cateva zile lucratoare coletul poate sa fie returnat, in cazul in care se considera ca produsele nu sunt de cea mai buna calitate.

Alte femei se intreaba daca in cazul in care nu corespunde nuanta extensiilor cu nuanta parului lor, daca acestea se pot schimba. Cu siguranta ele pot sa fie schimbate, insa doar cu o alta nuanta din paleta de culori. Ideal ar fi sa se trimita si o mostra de par odata cu extensiile, pentru a beneficia in urmatorul colet de extensiile ideale.

O alta intrebare a femeilor care au nevoie de extensii este referitoare la faptul ca daca extensiile primite nu sunt la fel ca si culoarea parului, fara a fi returnate, daca se pot vopsi.

Raspunsul cu siguranta este da, pentru ca extensiile fiind realizate din par 100% natural, pot sa fie vopsite fara probleme.

Alte doamne si domnisoare, se intreaba care ar fi diferenta intre extensiile realizate din par natural, si cele realizate din par artificial, pentru ca pana la urma tot extensii sunt si unele si altele.

Diferenta ar fi aceea ca extensiile din par natural se pot vopsi, se pot ondula, se pot incretin si se pot spala la fel ca si parul normal, in timp ce extensiie din par sintetic sunt mai rigide si nu pot sa fie intinse la o temperature care depaseste 150 grade Celsius.

Ultima intrebare a doamnelor despre care vom discuta in acest articol, se refera la sansele pe care le au extensiile pentru a pica din pac. Cu siguranta acest lucru nu este posibil, pentru ca sistemul de prindere al extensiilor este unul perfect.

 

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…