Investeste intr-o lenjerie de pat de calitate

0 Shares
0
0
0

Investeste intr-o lenjerie de pat de calitateIn urma cu ceva timp trebuia sa fac un cadou unei persoane dragi, care se nimerise sa fie femeie. In gandul meu era clar un obiect fie pentru uzul ei personal, fie un obiect pentru casa ei.

Fiind vorba despre o femeia de peste 40 de ani, mama si gospodina reusita, m-am gandit sa renunt la ideea de a-I oferi ceva de uz personal; nu ar fi apreciat niciodata indeajuns cadoul, asa ca am ramas la varianta de a-i cumpara ceva util, ce isi dorea de mult timp.

Mi-am amintit in timp ce eram la cumparaturi, ca isi dorea foarte mult o lenjerie de pat, asa ca am decis fara sa stau pe ganduri ca aela avea sa fie cadoul meu pentru ea. Zis si facut. Ajung intr-un magazin pentru doamne si incep sa caut lenjeria potrivita.

Trebuie sa mentionez ca bugetul meu nu era foarte mare – nu era dispusa sa cheltui mai mult de 200 de lei pentru o lenjerie.[adsenseyu1]

In cautarea mea, am gasit o lenjerie care, de la distanta parea ideala – nici foarte colorata, cateva flori bine asezate in culori pastelate – si am cerut sa mi se aduca, pentru a o putea analiza indeaproape. Sincera sa fiu, ma tentase si pretul, costa 75 de lei si imi ramaneau bani sa-i mai cumpar si ceva ce sa foloseasca pentru ea. Imediat ce am avut lenjeria in fata, insa, mi-am dat seama ca nu era ce cautam.

Materialul era creponat, nu avea decat 5% fibra de bumbac in compozitie lucruri care faceau materialul sa se simta ca o bucata de carton. Vanzatoarea mi-a zarit figura dezamagita si a adaugat repede ca dupa prima spalare lenjeria va deveni catifelata.

Am preferat sa spun nu, pentru ca prima impresie conteaza si daca nu reuseam sa o impresionez de la inceput nu mai era important ce se intampla pe urma.

Asadar am rugat vanzatoarea sa imi arate si alte modele. Stiind, de data aceasta, ca nu imi doresc ceva creponat sau din poliester, vanzatoarea mi-a arata cateva modele din bumbac si din damasc.  Este inutil sa spun ca eu, personal, am ramas impresionatat de lenjeriile de pat din damasc, combinate cu bumbac.

Nu mai simtisem un material atat de dens si in acelasi timp atat de racoros. Vanzatoarea imi aratase cateva lenjerii foarte colorate, insa, cum stiam ca acela e materialul care imi trebuie, am cerut acelasi material, dar cu alte modele, poate ceva mai simple.

[adsenseyu1]

Nu stiam exact daca vreau o lenjerie alba, sau o alta culoare de baza cu imprimeuri, insa intr-un final am descoperit cea mai frumoasa lenjerie de pat din cate am vazut. Stiam ca se potrivea de minune cu dormitorul doamnei in cauza si cu siguranta o va impresiona.

Am ales o culoare pastelata cu cateva flori mari presarate de colo – colo. Vestea buna a fost ca nici nu a trebuie sa imi depasesc bgetul, pentru ca am cumparat lenjeria de pat perfecta la doar 150 de lei. Reusisem sa imbin frumosul cu utilul si am daruit un cadou elegant.

Nu e de mirare ca doamna cu pricina a fost impresionata si multumita pe deplin. Data viitoare stiu de unde sa cumpar cel mai frumos cadou pentru orice doamna. Cauta si tu in magazinele specializate, lenjerii de pat pentru care merita sa investesti fiecare banut. La urma urmei vorbim despre confort, frumuseste si utilitate, iar aceste calitati nu sunt niciodata atat de ieftine, precum o lenjerie de pat de calitate.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…