Investeste intr-un apartament din Greenfield

0 Shares
0
0
0

 Investeste intr-un apartament din GreenfieldDe multe ori ne gandim in ce am mai putea investi pentru a obtine un venit suplimentar. Cei care vor sa-si asume un risc sunt tentati sa creada ca bursa ar fi cea mai buna solutie, insa o proprietate iti asigura un castig fara risc.

Multi considera ca o casa cumparata, renovata si apoi pusa la vanzare aduce un castig imediat, insa inchirierea este solutia optima, generand un venit lunar, constant si fara a instraina locuinta. Asadar, de ce nu ai fi si tu unul din cei care  cauta sa investeasca in apartamente noi cu 2 camere de vanzare in Bucuresti pentru a le oferi spre inchiriere?

Atunci cand vrei sa investesti intr-o proprietate ai putea fi pus in fata unei dileme: un apartament sau un teren pe care mai tarziu ai putea sa-l exploatezi construind o casa? Aceste investitii au avantaje si dezavantaje, iar tu, ca investitor,trebuie sa hotarasti care este cea mai buna solutie.[adsenseyu1]

Cumpararea unui teren inseamna posibilitatea de a construi o casa asa cum o doresti, fara alte constrangeri. Pe de alta parte, un apartament este o constructie pe care trebuiesa o accepti asa cum este.

Cu toatea cestea, avantajele legate de securitate, accesibilitate si locatie sunt principalele motive pentru care oamenii vor alege un apartament.

Fara indoiala, un teren este alegerea potrivita atunci cand doresti sa construiesti, insa investitia va fi una substantiala. Un apartament este mai accesibil, este gata amenajat si il poti inchiria imediat .

Daca te gandesti sa asiguri o casa copiilor tai atunci candvor fi mari, investitia intr-un apartament nou din Bucuresti este alegerea cea mai inteleapta. Ai putea alege un cartier rezidential situat intr-o zona cautata, cu apartamente bine facute, finisaje de calitate, asa cum este Greenfield.

Aici ai avantajul ca pretul chiriilor este ridicat datorita proximitatii zonei comerciale si de business Baneasa,iar consultantii de vanzari te vor ajuta sa-ti gasesti chiriasii.

[adsenseyu1]

Greenfield este cartierul imbratisat de padure, in sectorul 1 al capitalei, ferit de agitatia si aglomeratia unui cartier obisnuit.

Cu siguranta, multi dintre noi isi doresc o locuinta in acest cartier rezidential si astfel vei gasi usor persoane dornice sa locuiasca si sa se bucure de o viata activa si sanatoasa.

Fa o alegere inspirata si solicita o oferta pentru un apartament nou, cu doua camere, in Bucuresti, in cartierul Greenfield!

Greenfield
StradaDrumulPadureaNeagra, nr 56, Bloc BL04, ParterBucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…