Lip stain-ul – aliatul buzelor perfecte pentru intreaga zi

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de buze, nicio femeie nu vrea sa faca un compromis si pe buna dreptate. In cazul in care optezi pentru mai multa sau putina culoare pe buze, te astepti ca aceasta sa reziste, sa aiba un finisaj perfect si sa nu fii nevoita sa iti refaci machiajul prea des.

Odata cu noua revolutie in tehnologie, fiecare nisa a tinut pasul cu schimbarile, iar piata produselor cosmetice si-a imbuntatatit considerabil calitatea.

S-au dus zilele cand vorbeam despre efectele secundare ale rujurilor, sau cand rujurile abia rezistau pe buze dupa o simpla ceasca de cafea. Tehnologia revolutionara ne pune la dispozite un lip stain ultra rezistent. Acum, poti spune la revedere vechiului tau ruj si sa incerci noile lip stain-uri pentru buze de la Cailyn.

Un lip stain va rezista pe buze mai mult decat un ruj obisnuit. Ele sunt special concepute pentru a nuanta buzele si a te bucura de culoare un timp indelungat. Cu o compozitie speciala, acestea nu necesita actualizarea constanta a machiajului, iar tu te poti bucura de o culoare intensa fara sa fie nevoie sa aplici din nou rujul.

Primele formule ale acestor lip stain-uri uscau buzele, insa gama noua au o formula imbunatatita, cu balsam care hidrateaza buzele. Lip Stain-urile pentru buze de la Cailyn arata si se se simt excelent pe buze. Acestea sunt rezistente la transfer si vor ramane pe buze dupa ce bei sau mananci, si nu vei fi nevoita sa iti reimprospatezi machiajul odata la cateva ore.

Multe femei sunt iritate de faptul ca rujul ajunge pe dinti, si pe buna dreptate. Este un cosmar sa ai dintii patati cu ruj rosu si sa nu iti dai seama. Cu un lip stain nu vei mai avea acesta problema.

Un alt avantaj al acestora este ca vin in o multime de culori. Pornind de la culori naturale, nude, pana la rosu aprins, fiecare femeie isi va gasi nuanta favorita. Indiferent ce culoarea ai alege sa aplici pe buze, acestea vor arata impecabil de fiecare data.

Cand vine vorba de ruj, nicio femei nu vrea sa faca un compromis. Fie ca este vorba despre un lip stain rosu indraznet, sau un violet fermecator, o femeie va avea o culoare potrivita, si atunci cand o alege isi doreste sa fie cea ma buna alegere.

Lip stain-urile de calitate au un pret putin mai ridicat, insa odata ce le vei descoperi vei ajunge la concluzia ca sunt cea mai buna alegere. Fie ca vorbim despre un machiaj de zi, sau o culoare mai indrazneata pentru un machiaj de seara, acestea vor rezista pe buze mai mult decat te-ai astepta.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…