Masina de spalat cu sistem inteligent de dozare- Logixx 8 i-DOS WAS32890EU

0 Shares
0
0
0

Masina de spalat cu sistem inteligent de dozare- Logixx 8 i-DOS WAS32890EUDe multe ori atunci cand spalam hainele, avem tendinta ca, in scopuri evidente de eficientizare a procesului de curatare sa folosim o cantitate destul de ridicata de detergent.

Poate in acceptiunea noastra acest lucru nu constituie un lucru rau, sau poate ii putem atribui cel mult titlul de rau necesar insa, conform informatiilor transmise de catre tehnicienii din orice service masini de spalat, aceasta este una dintre problemele fundamentale care afecteaza cel mai mult acest tip de produse.

In conformitate cu aceste informatii, una dintre solutiile general valabile este sa respectam prescriptiile tehnice ale masinii, notate in manualul de utilizare al acesteia. O alta solutie, mult mai la indemana, vine din partea producatorilor de masini de spalat, care includ printre inovatiile si imbunatatirile aduse modelelor existente, si capacitatea de dozare inteligenta atat cu detergent, fie el in forma solida sau lichida, precum si cea de dozare cu balsam de rufe.

In acest fel putem exclude problema care ne-ar conduce cu siguranta intr-un service reparatii masina de spalat Bucuresti , si anume supradozarea cu detergent si balsam a masinii.

 Special pentru acest tip de problema a fost introdus pe piata modelul de masina de spalat cu sistem inteligent de dozare de la Bosch, si anume Logixx 8 i-DOS WAS32890EU. Acesta ofera multiple posibilitati de dozare a detergentului si balsamului de rufe folosit, cu ajutorul compartimentelor special destinate fiecarui tip de produs in parte: compartiment pentru detergent lichid, sau compartimentul pentru balsam, imbunatatite cu o functie speciala de autocuratare.

Modelul de culoare alba poate fi usor asociat cu designul camerei in care acesta va fi depozitat si prezinta si avantajul ca este usor incorporabil, ceea ce inseamna ca spatiul ocupat prin instalarea acestuia este destul de redus.

[adsenseyu1]

Masina exceleaza si din punct de vedere al caracteristicilor de sunet, aceasta facand parte din clasa Eco Silence Drive, ceea ce inseamna un nivel de zgomot foarte redus pentru aceasta gama de produse motorizate. Facand parte din noile modele de masini de spalat, bineinteles si aceasta beneficiaza de modul de afisare de tip LCD, care permite vizualizarea mult mai facila a informatiilor ce tin de buna functionare a masinii de spalat.

De asmenea masina este dotata si cu tastele care usureaza controlul, de tip touchscreen. Sistemul Aqua stop, cel care asigura protectia impotriva inundatiilor, sistemul automat anti-pete, cu posibilitatea de a alege dintre cele 16 optiuni disponibile, senzorul pentru optimizarea etapei de clatire Aqua senzor si optiunea Vario Perfect, care asigura programarea rapida a ciclurilor de spalare precum si consumul redus de energie, sunt doar cateva dintre avantajele pe care aceasta masina de spalat- minune le poate pune la dispozitia utilizatorilor.

Incarcarea se face in modul frontal prin intermediul unui hublou cu diametrul de 32 de centimetri, care este dotat cu un sistem magnetic de blocare. Pe langa acestea, masina de spalat dispune de cele mai noi tehnologii de protectie pentru copii si ofera si iluminarea interioara a tamburului in timpul utilizarii, pentru cei mai curiosi dintre noi, sau pentru un efect estetic cu totul deosebit.

 Daca pe segmentul estetic masina de spalat se ridica la cele mai inalte standarde, ei bine putem spune ca si din punct de vedere al specificatiilor tehnice aceasta nu se lasa mai prejos. Ca organizare pe clase de eficienta, masina se incadreaza in clasa A+++ din punct de vedere al consumului de energie si clasa A pentru eficienta la spalare, respectiv pentru eficienta in timpul stoarcerii.

Logixx 8 i-DOS WAS32890EU are o capacitate maxima de incarcare de 8 kg, ceea ce ni se pare destul de avantajos, in conditiile in care majoritatea modelelor disponibile se incadreaza la capacitati mult sub aceasta valoare. Viteza maxima de centrifugare este de 1600 de rotatii pe minut, care insa mentine modelul in valorile cele mai eficiente din punct de vedere al nivelului de zgomot, si anume, 49 de decibeli pentru ciclul de spalare si 72 de decibeli pentru ciclul de centrifugare.

O noutate in acest sens o constituie panoul izolator impotriva zgomotului, montat pe partea inferioara a masinii de spalat. Modelul nu este dotat cu uscator, insa aceasta nu este o foarte mare problema, data fiind obisnuinta noastra de a scoate spre uscare rufele direct in balcon. Necesitatile cele mai mari constau in capacitatea extra de spalare si clatire, uscarea fiind unul dintre considerentele luate cel mai putin in seama de catre utilizatori.

Spalarea se poate realiza printr-un numar de 11 programe selectate cu grija pentru fiecare tip de tesatura, in scopul curatarii eficiente si a protejarii acestora in timpul proceselor de curatare. Avantajos este si sistemul de semnalizare acustica la finalizarea programului de spalare, cel de detectare a spumei reziduale, controlul electronic al balansului si senzorul de detectare al debitului, acestea fiind tehnologii care fac din masina de spalat Logixx 8 i-DOS un adevarat bun necesar si nu un moft.

[adsenseyu1]

Logixx 8 i-DOS WAS32890EU ne convinge si din punct de vedere al consumurilor, necesarul de apa in decursul unui an fiind de 10500 litri, iar consumul electric anual fiind de 189 kWh. Absolut perfecta este aceasta masina de spalat si in ceea ce priveste dimensiunile: o inaltime de 84.20 centimetri, 60 de centimetri lungime si 59 centimetri adancime.

Masina de spalat exceptionala de la Bosch are toate calitatile pe care ni le-am putea dori. Chiar si specialistii service-urilor de masini de spalat o recomanda ca fiind una dintre cele mai bune produse de acest tip. Piesele de schimb pentru ea sunt foarte usor de gasit, Washing.ro fiind cel mai bun service de reparatii masini de spalat rufe online din Romania care le poate pune la dispozitie.

Pe site-ul www.washing.ro, se regasesc atat piesele necesare pentru orice masina de spalat, cat si serviciile pe care tehnicienii foarte bine pregatiti de aici le pot pune la dispozitie .

Alte stiri acruale :

1. 6 Tips To Wash Clothes In Washing Machine
2. My Washing Machine Is All Washed Up
3. Half of men can’t use a washing machine properly and a quarter can’t even figure out how to switch it on
4. Gama de masini de spalat Samsung Eco Bubble îsi protejeaza hainele sensibile
5. The gadget that gets you all in a spin: Chinese student invents a FOLDABLE washing machine that can be carried around

0 Shares
1 comment
  1. Program Mix – Program de spalare cu durata redusa pentru spalarea impreuna a hainelor din diferite tipuri de tesaturi (ex: vascoza/sintetice cu bumbac). Astfel, nu mai este nevoie sa asteptati pentru a umple complet masina cu materiale textile de acelasi tip.

Comments are closed.

You May Also Like