Modul in care culorile pe care le purtati va afecteaza starea de spirit

0 Shares
0
0
0

Tricorile sunt articolele de vestimentatie pe care fiecare dintre noi le indragim. Aceste articole vestimentare pot fi purtate de la cei mici si pana la cei mari. Copii, adolescenti, adulti, parinti, bunici; cu totii poarta tricouri.

Ei bine, atunci cand vine vorba despre alegerea unui asemenea articol de vestimentatie, oamenii pun de obicei mare pret pe foarte multe lucruri, iar in continuare vom dezbate acest aspect.

Material

Calitatea materialului din care este creat tricoul conteaza foarte mult. Exista tricouri care sunt create din materiale naturale precum bumbacul, dar si tricouri create din materiale sintetice, sau din combinatii de materiale naturale si din tricouri sintetice.

Model

Modelul tricoului conteaza foarte mult. Exista de exemplu tricouri cu gulerul in V, care sunt foarte apreciate in prezent. Exista de-asemenea persoane care poarta tricouri mulate, alte persoane poarta tricouri in dungi.

Exista de-asemenea persoane care poarta tricouri personalizate. De multe ori, atunci cand exista o oferta tricouri personalizate pentru cupluri, tinerii indragostiti isi indreapta atentia spre tricouri personalizate, prin intermediul carora isi doresc sa le arate tuturor celor din jur cat de mult se iubesc.

Alte persoane aleg sa poarte tricouri personalizate cu diferite imprimeuri, iar exemplele pot continua.

Culoarea

Modul in care culorile pe care le purtati va afecteaza starea de spirit. Culorile pe care le alegem sa ne inconjuram cu noi ne afecteaza mai mult decat credem noi. Ca societate, asociaza culorile cu atat de multe lucruri diferite – ele au sensuri dincolo de simpla stimulare vizuala. Unele studii chiar sugereaza ca simtim culorile mai mult decat le vedem.

Iata o scurta descriere a tuturor culorilor cele mai populare, a semnificatiei lor si a modului in care le poti folosi in avantajele tale.

Rosu: Doriti sa atrageti atentia cuiva? Rosu este culoarea potrivita in acest sens! Culoarea rosie imputerniceste si atrage atentia asupra purtatorului. Este, de asemenea, puternic asociat cu romantismul si pasiunea, facand-o perfecta pentru culoarea data-noapte.

Dar fiti atenti – de asemenea, s-a spus ca rosul stimuleaza pofta de mancare si ne face sa optam foame pentru mancare nesanatoasa, asa ca purtati cu prudenta daca incercati sa mancati mai sanatos.

Portocaliu – Ca si rosu, portocaliul atrage atentia si energia, dar spre deosebire de rosul intens, este putin mai linistitor. In timp ce portocaliul este o culoare dificila pentru a scoate anumite tonuri ale pielii, daca aveti vopseaua de colorat, aceasta minunata culoare va va ajuta sa va pozitionati intr-o stare energica.

Galben

Nuantele galbene ale tricourilor sunt lucrurile perfecte pentru a va inveseli atunci cand aveti o zi proasta, asa ca daca va simtiti fara nici un chef, purtarea galbenului va poate ajuta sa va incurajati. Galbenul este, de asemenea, asociat cu inteligenta si inspiratie, asa ca purtand ceva galben in ziua examenului dvs. mare va poate ajuta sa veniti cu cateva raspunsuri suplimentare.

Verde

Nuantele de verde sunt calme si linistitoare, precum si asociate cu natura si in aer liber. De aceea, verdele este una dintre cele mai populare nuante ale primaverii. Verde este, de asemenea, revigorant si a fost gasit ideal pentru a reduce stresul la cei care se uita la aceasta culoare. Daca va simtiti intr-adevar coplesit in timpul saptamanii, adaugati verde la tinuta dvs. si s-ar putea sa va simtiti mai relaxat.

Albastru

Albastrul este o culoare care poate fi atat linistita, cat si calmanta, precum si friguroasa. Daca va simtiti cu adevarat stresat, culoarea albastra va poate ajuta sa va simtiti mai relaxati. Daca sunteti trist, totusi doriti sa va indepartati de aceasta stare negativa, iar culoarea albastra poate subconstient sa va ajute sa va simtiti mai bine. Studiile arata, de asemenea, ca albastrul va poate face mai creativi.

Violet

Regal si sofisticat, purpuriu este asociat cu creativitatea si luxul. Ca si rosu, purpuriu este o culoare foarte stimulatoare care va poate stimula nivelul de energie atunci cand il vedeti. Este, de asemenea, o culoare care uneori este asociata cu spiritualitate si intuitie, deci daca aveti dificultati in luarea unei decizii, purtati un tricou violet, iar misiunea va fi una mai simpla si mai usoara.

Alb

Se spune ca aceasta culoare este asociata cu pacea si linistea, asa ca puteti sa purtati oricand doriti un tricou de culoare alba.

Negru

Daca intentionati sa faceti o promovare la locul de munca sau sa mergeti la un interviu pentru un nou loc de munca, este posibil sa doriti sa purtati negru, care inseamna putere, seriozitate, autoritate si responsabilitate, toate calitatile pe care seful dvs. probabil le cauta. In afara biroului, negrul este de asemenea o culoare care va poate avantaja.

Ei bine, atunci cand va alegeti tricourile, puteti sa optati si pentru tricouri in dungi, astfel incat sa combinati doua – trei sau mai multe dintre culorile amintite anterior.

0 Shares
You May Also Like
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…