Motive pentru a avea lumini de Craciun in casa

0 Shares
0
0
0

Dupa Halloween, nimic nu sta in calea pregatirii pentru Craciun. Si inainte de scufundarea in frenezia cumparaturilor de Craciun, ar fi o idee buna in a decora mai intai casa, apartamentul si gradina in consecinta. In primul rand , un pom de Craciun se va dovedi util, din cauza decorului ce va improspata incaperea.

Cu cat se apropie luna decembrie, cu atat se intuneca mai repede afara. Probabil de aceea atat de multi oameni adora sa foloseasca decoratiuni stralucitoare. In primul rand, arata frumos pe aleea si fatada casei si, in al doilea rand, creeaza o atmosfera cu adevarat magica acasa, ceea ce face locul confortabil, frumos si cald.

Va fi climatul perfect de Craciun, astfel incat sa se poata petrece putin mai mult timp in cei patru pereti, in sosete calde de lana, costum confortabil de jogging si cu o cana de ciocolata calda in mana. Niste luminite de Craciun estetice creeaza, de asemenea, o atmosfera speciala pentru obiectele obisnuite.

Este greu de imaginat Craciunul fara lumini. Pomul de Craciun va arata destul de trist, strazile dupa lasarea intunericului iti vor aminti unul dintre cele mai proaste filme de groaza, iar gradina nici macar nu va arata ca o gradina pentru ca va fi atat de goala si neprietenoasa. Dar de indata ce se vor adauga cateva lumini de Craciun la aceste imagini, totul se schimba instantaneu.

Cand sunt introduse mici puncte luminoase calde, arborele pare imediat fermecat. Aleile sunt ideale pentru plimbari romantice, in timp ce toti copiii de acasa admira coniferele decorate din gradina. Asa se creeaza binecunoscuta si ravnita magie de Craciun .

Nu este de mirare ca in zilele de azi ne se prefera nu numai decorarea pomilor de Craciun, ci si balustradelor, balcoanelor, ferestrelor, jgheaburilor, tijelor de perdea sau chiar plantelor obisnuite in ghiveci. Aceste utilizari suplimentare ale luminilor de Craciun inseamna cererea mai mare a acestora decat a fost inainte. Prin urmare, unii oameni se confrunta cu o dilema, aceasta fiind faptul ca daca este timpul sa inlocuiasca vechile lumini cu un model mai bun sau sa cumpere inca un set suplimentar.

Exista de asemenea cateva beneficii in alegera unor lumini de Craciun speciale:

Economie – nu este nimic nou atunci cand se sustine faptul  ca luminile LED consuma cu pana la 90% mai putina energie decat luminile conventionale de Craciun. Acest lucru este foarte important daca se intentioneaza decorarea intregii case si a gradinii cu lumini de Craciun economice. Portofelul va simti cu siguranta diferenta.

Siguranta – Luminile cu LED-uri nu se incalzesc in contrast cu luminile conventionale, astfel incat siguranta LED-urilor este una mare, chiar si atunci cand luminile sunt aprinse pentru o perioada mai lunga de timp. Daca animalul sau copilul de companie ating lumina fetei, nu se intampla nimic – nu exista arsuri.

Luminile cu LED reduc, de asemenea, foarte mult riscul de incendiu. Este demn de remarcat faptul ca becurile supraincalzite provoaca incendii in multe gospodarii in fiecare Craciun.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…