Pantaloni la moda in vara aceasta

0 Shares
0
0
0

Daca nu stiti ce haine sunt la moda in aceasta vara va spunem noi. In acest articol Fashion Vogue ne prezinta care sunt modelele de pantaloni moderni din aceasta vara.  Daca aveti obiceiul de a purta doar fuste si rochii trebuie sa mentionam ca in aceasta primavara pantalonii vor reveni in trend.

Pantalonii moderni din acest sezon va pot deschide orizonturi noi, cum nici nu va imaginati, si poate ca nu ne credeti dar purtand acesti pantaloni veti arata la fel de feminina si de sexy.

Moda nu mai este de mult conservativa si sunt tot mai mlte idei noi ce apar pe podiumurile de fashion, dar designerii nu renunta nici la tot ceea ce au facut anterior pentru ca daruiesc viata hainelor care sunt retro. Pantalonii moderni din sezonul nou sunt cei care ne uimesc pentru ca au mai multe modele. Nu va fie frica sa purtati haine care nu va carcacterizeaza pentru ca vara e facuta pentru a va schimba complet.

Desi exista o mare diversitate de modele de fuste pentru birou, pantalonii clasici sunt in continuare baza in garderoba de business. Pentru ca pantalonii acestia sa nu arate foarte plictisitori sunt mai multi care au prezentat modele foarte moderne de pantaloni pentru oficiu, care vor corespunde in totalitate cu toate tendintele din sezonul primavara vara.

Chiar daca revin la moda si siluetele feminine pantalonii care sunt clasici sunt in general prezentati cu modele in croiala clasica la fel si pantalonii largi care au un stil masculin, atat in zona dungilor cat si in afara ei. Unicul lucru care le caracterizeaza este croiala foarte feminina pe care o au. Si lungimea poate sa fie diferita. Poate sa fie standard pana la glezne sau putin mai jos, pantalonii pot sa fie scurtati ori foarte lungi care sa acopere in totalitate tocurile.

In ceea ce priveste talia designerii au permis sa existe si talia foarte inalta dar si cea foarte joasa. Este foarte important ca croiul pantalonilor sa fie in stil sobru office. Gamele de culori sunt unele calde si dominante  sunt cele precum negru, gri sau alb si bej.

Croielile libere oversize adica toti pantalonii palazzo, modelele de tip pijama sunt unele dintre cele mai actuale modele di acest sezon. Pare ca modelele normale li se par tot mai neinteresante designerilor.

Daca ne uitam la unele modele ne va veni greu sa spunem daca ele poarta fuste ori pantaloni deci aceste fuste pantaloni sunt prezentate de case renumite de moda.

Croiurile largi care sunt caracteristice in general pijamalelor sunt de data aceasta executate u doar din matase si din bumbac moale ci si din stofe mai dense care sa isi mentina formele mai bine si care sa arate ceva mai brutal. Astfel pantalonii se pot purta si cu pulovere, helanci, malete si incaltaminte cu toc.

Si pantalonii evazati au intrat din nou in topuri. Pantalonii evazati au aparut iar pe podiumuri fashion cu cativa ani in urma si de data aceasta sut prezentati doar in unele colectii. Brandurile refuza closul si se joaca cu croiurile.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…