Pareri despre Allview P7 Pro

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ai de gand sa iti cumperi un smartphone, ai putea sa te orientezi spre modelul Allview P7 Pro in conditiile in care nu vrei sa investesti foarte multi bani in achizitionarea unui smartphone.

Pretul unui asemenea telefon este unul accesibil oricarui buzunar, iar plus de asta, si in cazul unei posibile defeciuni, preturile pentru piese telefoane Allview de schimb, la fel ca si preturile pentru accesorii telefoane Allview sunt foarte mici.

Ei bine, daca iti cumperi un model Allview P7 Pro, trebuie sa cunosti urmatoarele specificatii tehnice ale telefonului:

  • Display: IPS LCD cu o rezolutie de 1280x720px care masoara 5inch in diagonala;
  • Spatiu de stocare: 16 GB extensibil cu ajutorul unui card microSD de pana la 128GB;
  • Sistem de operare: Android 6.0 Marshmallow;
  • Procesor: Cortex®-A53 Quad-core tactat la 1.3GhZ;
  • GPU: Mali T720 MP2;
  • Memorie RAM: 2GB;
  • Camera principala: 8MP cu autofocus, LED flash cu inregistrare si inregistrare video FullHD (1080p), in timp ce camera frontala este de 5MP;
  • Baterie: Li-ion 2300mAh;
  • Greutate: 165g.

Cu siguranta daca iti vei alege un astfel de telefon nu vei regreta, in conditiile in care telefonul are un design foarte aratos. Plus de asta, procesorul quad core al unui asemenea model este unul foarte descurcaret, ca sa nu mai amintim si faptul ca procesorul audio al telefonului este de calitate superioara.

Per total, putem spune ca raportul calitate – pret al acestui model este unul mai mult decat bun.

Telefonul insa are si doua mici dezavantaje, iar aici putem aminti mai intai de toate lipsa stabilizarii digitale sau optice.

Nu in ultimul rand, tot la capitolul puncte negative trebuie sa amintim faptul ca telefonul are un capac pe spate care atrage multe amprente si zgarieturi foarte usor.

Ei bine, in conditiile in care iti doresti un smartphone de la un producator nu foarte renumit pe piata, insa care sa dispuna de specificatii tehnice notabile, atunci cu siguranta iti poti alege modelul Allview P7 Pro7.

Un astfel de telefon vine cu un design mai mult decat atragator, ceea ce te va determina sa folosesti cu mare drag telefonul.

In schimb, in conditiile in care iti doresti un telefon mai performant, tot de la Allview iti poti alege modelul Allview P9 Energy Dual Sim 4G Gold.

Vei putea sa te orientezi spre un model Allview X4 Soul Style, sau de ce nu, vei putea opta chiar si pentru un model Allvies Soul X5 Pro.

Asadar, atunci cand iti doresti un telefon mobil de calitate superioara insa are sa fie de la un producator ieftin de pe piata, cu siguranta iti poti indrepta atentia spre unul din modelele de la Allview.

Acest producator a reusit sa comercializeze in ultimii ani cateva telefoane de calitate superioara la preturi atractive, asa ca te poti orienta cu toata increderea spre un model de la Allview.

In cazul in care nu iti doresti insa un model de la acest producator, cu siguranta vei gasi si alti producatori de top care sa aiba telefoane performante la preturi atractive.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…