Pariuri sportive – sfaturi pentru incepatori

0 Shares
0
0
0

Pariuri sportive – sfaturi pentru incepatoriCasele de pariuri au devenit din ce in ce mai populare in ultima vreme, mai ales odata cu multitudinea de evenimente sportive transmise in direct de canalele de sport.Diferitele case pariuri ofera astazi o gama larga de evenimente sportive ademenind atat pariorii experimentati cat si pe cei incepatori.

Vom oferi in continuare cateva sfaturi de care pariorii incepatori ar trebui sa tina cont.

Parierea pe evenimente sportive vine cu o curba de invatare abrupta. Marimea pietei jocurilor de noroc, care include atat ligi profesioniste cat si de amatori din intreaga lume, este de-a dreptul intimidanta.

Adaugati la asta varietatea enorma de modalitati de pariere pe diferite sporturi si este usor de observant de ce multi dintre cei care sunt incepatori in ale pariurilor fac greseli. Va vom oferi in continuare cateva sfaturi pe care trebuie sa le aplicati inainte de a paria, sfaturi ce va pot da un avantaj in fata caselor de pariuri.

[adsenseyu1]

Pariati ceea ce cunoasteti

Nu toti pariorii sunt fani ai sportului. Unii clienti ai caselor de pariuri sunt intai pariori, jucatori si mai apoi fani. Dar daca esti la fel ca cei mai multi pariori debutanti, probabil ca ai ceva cunostinte. Fiecare dintre noi are propria biblioteca de cunostinte despre sport si propriile preferinte in privinta sporturilor pe care le urmarim.

Primul sfat pentru pariorii incepatori este sa parieze pe sporturile despre care stiu cate ceva. Daca ati urmarit o echipa de baseball cativa ani buni de zile, incepeti cariera de parior cu pariuri din Major League Baseball. Veti putea invata mai multe lucruri despre alte sporturi in viitor, insa pentru inceput, ramaneti la jocurile pe care le intelegeti deja.

Luati in considerare calendarul pariurilor dumneavoastra

Cotele se schimba foarte des, uneori chiar si de la o ora la alta. Stirile despre accidentarile jucatorilor, evolutiile foarte bune ale unor jucatori si chiar si actiunile altor pariori, toate au o influenta asupra cotelor oferite de casele de pariuri. A va decide cand sa pariati este poate la fel de important precum modul in care pariati.

In cazul celor mai multe sporturi, preturile sunt fluide. Cota unei favorite clare poate scadea pe masura ce va apropiati de casa de pariuri in timp ce un pariu pe o echipa mai slab cotata poate costa mai putin daca plasati pariul in avans, fara a astepta ziua jocului.

[adsenseyu1]

Deschideti-va conturi la mai multe case de pariuri

Casele de pariuri online au diferite specializari – unele se pot concentra mai mult pe campionatele de fotbal din Europa in timp ce altele sunt specializate pe Campionatul national de fotbal american.

Deschiderea conturilor la mai multe case de pariuri va ofera mai multe optiuni in ceea ce priveste cotele si numarul de jocuri disponibile pentru pariere, iar sistemul de transfer monetar de la o casa de pariuri online la alta se face usor oferindu-va posibilitatea sa va mutati creditul de la o casa la cealalta daca aveti nevoie de bani pentru a paria anumite evenimente nedisponibile la celelalte case de pariuri.

Pentru a vedea care sunt cele mai bune case de pariuri online accesati http://www.e-pariuri.ro/case-pariuri-online.php .

0 Shares
You May Also Like