Primavara si decoratiunile pentru evenimente

0 Shares
0
0
0

Primavara reprezinta anotimpul renasterii, fiind pentru fiecare dintre noi un prilej de a face noi schimbari in viata noastra. Acelasi lucru il putem transpune si in evenimentele din viata noastra, mai ales daca acestea urmeaza sa aiba loc in acest minunat anotimp.

Dat fiind ca primavara culoarea verde este cea care primeaza, cu siguranta putem folosi aceasta culoare pentru a da o pata de culoare evenimentului nostru. Si cum altfel putem face acest lucru daca nu prin frunze? In continuare veti descoperi cum puteti sa va decorati sala de evenimente cu ajutorul frunzelor.

Meniurile

Atunci când veti aranja farfuriile, fiecare invitat va avea lista cu preparatele ce urmeaza a fi servite in cadrul evenimentului dumneavoastra. Iar pentru ca verdele primeaza in acest sezon al renasterii, putem folosi diverse efecte, astfel incât meniul clasic sa poata fi inclus si el in tema selectata. Suntem convinsi ca acesta va obtine un aer mult mai chic, mai ales daca veti dispune intregul meniu pe mai multe file.

Mesele

Alte elemente pe care puteti include diverse decoratiuni primavaratice sunt mesele invitatilor. Puteti crea diverse buchetele verzi din crengute, iar printre acestea sa introduceti si câteva flori de primavara.

Spre exemplu, puteti sa adaugati crengute de eucalipt sau chiar menta (care va oferi si un parfum aparte mesei), iar printre frunzulite sa introduceti câteva lacramioare sau zambilute de gradina. Astfel, veti mentine tematica aleasa, dar in acelasi timp masa va fi una colorata si joviala.

Locul pentru fotografii

Cu siguranta va doriti sa aveti amintiri in urma desfasurarii evenimentului. Iar pentru ca cele mai cerute sunt fotografiile, atunci ce-ar fi sa cream un spatiu special pentru poze, dar care sa fie in tematica noastra?

Puteti alege un fundal alb, pe care sa inserati diferite frunzulite sau chiar sa aveti un panou plin de frunze. In plus, daca evenimentul dumneavoastra este chiar nunta, rochita miresei va arata fabulos in contrasc cu nuantele frunzulitelor de pe panou.

Dar pentru mai multe astfel de sugestii, echipa restaurantului Maldini va vine in ajutor cu sugestii care mai de care mai speciale si inovative. In plus, salile de evenimente din Timisoara sunt special concepute pentru a putea fi personalizate exact asa cum ati visat inca din perioada copilariei.

Asadar, daca pâna acum credeati ca este imposibil sa introduceti elemente mai speciale (cum ar fi nuntile sau botezurile) in asemenea evenimente, acum lucrurile nu mai sunt deloc asa!

0 Shares
You May Also Like