Probleme ale telefoanelor mobile

0 Shares
0
0
0

Se pare ca odata cu trecerea timpului tehnologia a evoluat foarte mult, astfel ca telefoanele mobile care au aparut pe piata au inceput sa fie din ce in ce mai performante, si se pare ca in aceasta perioada am ajuns sa fim dependenti de aceste obiecte.

Nu cred ca mai este o persoana care sa nu detina cel putin un astfel de dispozitiv. Sunt anumite persoane care in schimb detin chiar si doua sau trei telefoane mobile inteligente, astfel ca un telefon il folosesc pentru a vorbi cu familia, unul il tin pentru prieteni si alte cunostinte, in timp ce inca un telefon il folosesc in interes de servici.

Sunt si persoane care nu detin trei smartphoneuri, insa cu siguranta au unul pe care il folosesc in scopul de a vorbi cu prietenii si familia, in timp ce altul il folosesc in interes de servici.

Trebuie sa mentionez faptul ca pe piata de telefoane mobile, in prezent se regasesc o multime de producatori, care scot pe piata tot timpul modele noi, si incearca sa atraga clientii propunand telefoane din ce in ce mai performante.

Atunci cand vrei sa iti cumperi un astfel de dispozitiv, cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti indrepti atentia spre un model de la un producator renumit.

Poti sa gasesti si telefoane ale producatorilor mai putin renumiti, care sa aiba caracteristici tehnice precum un model al unui producator de top, insa cu siguranta un astfel de telefon se va bloca mult mai rapid, si nici nu va fi la fel de rezistent in timp precum un model de la un producator de renume.

In momentul in care te-ai hotarat ce model de telefon alegi, cu siguranta trebuie sa iti cumperi de la magazinul operatorului de telefonie mobila o husa si un geam protector pentru dispozitiv, in cazul in care nu iti doresti sa te duci cu el la service pentru ca s-a ales cu ecranul spart.

Daca ti-ai cumparat un Nokia Lumia 520, ar fi extrem de neplacut ca datorita neglijentei tale, dupa cateva zile de cand ti-ai cumparat telefonul, sa te duci cu el la un service pentru ca ai touchscreen-ul si display-ul spart, si sa iti cumperi un touchscreen Nokia Lumia 520 sau un display.

Va trebui sa acorzi o mare importanta modului in care iti vei ingriji telefonul. Pe langa aceste doua accesorii pe care am spus ca ar fi indicat sa le cumperi, cu siguranta trebuie sa eviti sa iti tii telefonul intr-o zona prafuita, si sa il feresti de apa.

Cu siguranta daca iti vei tine dispozitivul intr-o zona prafuita, praful se va depune pe telefon, si ii va afecta acestuia difuzorul si microfonul, astfel ca in timpul unei convorbiri, sunetul nu se va mai auzi la fel de tare si de clar.

Pentru remedierea problemei va trebui sa te duci la un service gsm, unde iti vor fi curatate aceste doua componente, sau iti vor fi inlocuite cu altele noi.

Cel mai indicat lucru ar fi insa sa feresti telefonul de apa, pentru ca aceasta daca ajunge in interiorul dispozitivului, iti poate coroda toate circuitele interne ale acestuia.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…