Publicitate online pentru orice afacere!

0 Shares
0
0
0

Cunoscut anterior ca Adwords, Google Ads este reteaua de publicitate online Google. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute moduri de a efectua cautari platite si o necesitate daca doriti sa va dezvoltati sau sa va stabiliti vizibilitatea pe web.

Cu toate acestea, folosind publicitate pe Google nu va scuteste sa investiti intr-o strategie SEO buna. Amintiti-va ca cele doua strategii SEA si SEO sunt complementare. De fapt, multi cumparatori care fac clic pe anunturi platite nu le diferentiaza de anunturi de rezultatele naturale ale cautarii.

De asemenea, retineti ca concurenta poate licita pentru cuvintele cheie de marca. De asemenea, a fi pe Google Ads este aproape o obligatie pentru ca acestia sa nu profite de inertia voastra pentru a va „fura” o parte din trafic!

Desi poate parea putin complex la prima vedere, platforma de gestionare a campaniilor Google Ads de la Google este de fapt destul de intuitiva. Ganditi-va ca Google genereaza 97% din venituri datorita referintelor Google Ads: motorul de cautare face asadar tot posibilul pentru a-si face platforma, cat mai accesibila si pentru a creste numarul de noi utilizatori.

In cateva ore de practica sau cu pregatire de calitate (*ochiu exagerat*) veti putea construi rapid o structura de campanie de referinta Google Ads adaptata obiectivelor voastre si sa vizati cuvintele cheie care va intereseaza. Veti avea posibilitatea de a crea mesaje total personalizate si directionate pentru clientii alesi.

O campanie de optimizare SEO Bucuresti ofera avantajul semnificativ de a masura instantaneu performanta campaniei voastra Google Ads. Puteti vedea exact impactul fiecarui dolar cheltuit, asupra fiecarui cuvant cheie, in timp real!

Fie ca este vorba de a genera vanzari online sau oportunitati de afaceri (e-mailuri, formulare, apeluri inbound etc.), urmarirea conversiilor va va permite sa cunoasteti profitabilitatea campaniei voastre de referinte Google Ads si sa va optimizati continuu strategia prin evidentierea celor mai eficiente cuvinte cheie, zone si dispozitive.

Pe scurt, toate caracteristicile AdWords SEO (directionare, urmarirea conversiilor, accesibilitate) il fac una dintre cele mai eficiente modalitati de a dezvolta cresterea afacerii voastre. Referentele Google Ads bazate pe un management precis al bugetului si campanii bine structurate va avea un impact imediat asupra cifrei de afaceri.

Mai multe vizite pe site-ul personal este un factor pozitiv. Dar mai multe vizite calificate este mai bine! Traficul calificat este traficul care are mai multe sanse sa va aduca conversii, pur si simplu, pentru ca atrage utilizatorii de internet care apartin tintei voastre de baza.

In acest sens, Google Ads va poate ajuta sa ajungeti la acesti utilizatori de internet care reprezinta portretul robot al cumparatorului  ideal. Desenand acest portret tipic, veti putea viza acesti oameni mai precis.

Cum se face ? Google Ads ofera o directionare precisa si atenta a clientilor  ideali. Va permite sa va rafinati tinta selectand un numar de criterii:

Cuvinte cheie relevante;

Date demografice ;

Tipul de audiere;

Tipul dispozitivului utilizat;

strategie de remarketing;

Zona geografica etc.

Cu promovare Google Ads, trebuie sa va ganditi la ROI (Return on Investment), care este raportul dintre banii pe care urmeaza sa-i castigati si banii pe care i-ati investit. De fapt, datorita Google Ads, promovati toate formele de interactiuni si conversii pe care le doriti.

0 Shares
You May Also Like
Ce este o companie SEO?

BlogCe este o companie SEO?

Pâna acum, probabil ati auzit despre beneficiile SEO si de ce fiecare companie are nevoie de serviciile unor…
Ce este un software developer?

BlogCe este un software developer?

Dat fiind faptul ca locurile de munca din domeniul IT sunt o optiune tentanta, o multime de tineri…