Rochii pentru toamna – iarna 2017

0 Shares
0
0
0

Se pare ca ne apropiem cu pasi rapizi de finalul anului 2017, un an care a venit cu o multime de tendinte in moda, un an care a adus tinute spectaculoase, asa ca in continuare vom discuta putin despre rochiile care se vor purta in sezonul rece al acestui an.

Femeile, cu siguranta in momentul in care trebuie sa participle la un botez de exemplu, sau la o intalnire importanta, ori doamnele care ies la cina la un restaurant elegant, vor alege sa poarte o rochie eleganta.

Acest lucru este si normal, datorita faptului ca rochia reprezinta piesa de rezistenta pentru o femeie, este acel articol de vestimentatie prin care o femeie poate sa impresioneze prin eleganta, dar poate si sa isi arate toate calitatile si toate punctele forte.

Tocmai de aceea, femeile care vor avea de gand sa poarte in acest sezon rece o rochie, vor putea sa isi indrepte oricand atentia spre rochii dantela, iar in acest fel cu siguranta vor avea o tinuta memorabila.

Dantela este un material elegant si care va reusi sa scoata in evidenta oricand o rochie, iar o rochie croita din dantela, se potriveste de minune si pentru a fi purtata la un botez, si la o nunta, poate sa fie purtata la un majorat sau la orice eveniment.

Vei putea sa gasesti rochii de seara create din dantela, dar vei putea sa iti indrepti atentia si spre rochii de zi croite tot din acest material, sau chiar spre rochii de ocazie din dantela.

In acest sezon, un alt material care este mai tentant ca niciodata este catifeaua, iar tendintele modei din aceasta perioada a anului incurajeaza foarte mult aceasta textura nobila.

Se pare ca in acest sezon se poarta si se vor purta in continuare nuante cat mai seducatoare, dar si piese grandioase, prezentate de catre casele de moda.

Catifeaua nu este ideala doar pentru sezonul rece, ci este si o textura care se asociaza cu eleganta. In plus, mai trebuie sa stii ca in cazul in care trebuie sa participi la o intalnire de afaceri care are loc seara, sau la un eveniment care se desfasoara seara, o rochie din dantela este tot ceea ce iti trebuie pentru a atrage atentia.

Vei putea insa sa porti fara probleme si pe timpul zilei o rochie care sa fie croita din catifea, insa aceasta textura poate sa fie purtata si in ceea ce priveste alte articole de vestimentatie.

Revenind la ocaziile speciale si la evenimentele importante, se pare ca in acest sezon catifeaua si dantela sunt doua dintre croielile care vor avea mare succes.

Indiferent ca alegi o rochie din catifea, sau ca iti indrepti atentia spre o rochie din dantela, ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre o nuanta a rochiei care sa fie cat mai rafinata, iar o rochie indigo ar fi alegerea perfecta.

Mai mult decat atat, croiala rochiei va iesi si mai mult in evidenta daca vei alege sa porti si accesorii care sa te scoata in evidenta.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…