Salonul Auto de la Chicago & masinile electrice

0 Shares
0
0
0

Salonul Auto de la Chicago & masinile electrice Pentru toti intreprinzatorii in acesta perioada de criza economica cea mai buna solutie pare sa fie comercializarea unor produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile . Tocmai pe acest concept se bazeaza si politica de functionare a celui mai bun dealer online de anvelope de vara din Romania , Anvelopepromotii.ro .

Anvelope si pneuri produse de cele mai apreciate companii din domeniu in toate dimensiunile posibile la cel mai bun raport calitate/pret pe care l-ati putea gasi pe piata din Romania , toate acestea va sunt puse la dispozitie prin intermediul site-ului Anvelopepromotii.ro .

In acelas context s-a desfasurat si editia de anul acesta a Salonului Auto de la Chicago , o editie dominata de masinile electrice  gata sa satisfaca cele mai exigente cerinte in materie de design si confort dar care sa fie si accesibile din punctul de vedere al costurilor si in acelas timp sa protejeze mediul inconjurator .
[adsenseyu1]

Clientii sunt din ce in ce mai exigenti , doresc sa acizitioneze autoturisme la preturi accesibile care sa nu genereze costuri de functionare foarte mari  care sa fie in acelas timp confortabile si rafinate .

Autoturismele electrice sunt perfecte pentru persoanele care nu conduc in medie mai mult de 160 km zilnic .

Cele mai surprinzatoare aparitii de la Chicago sunt de departe noul concept Kia Cross GT si noul model propus de Volkswagen , Beetle GSR .

Modelul propus de constructorul sud-coreean Kia Motors Corporation este un SUV de mari dimensiuni , care se anunta a fi un concurent foarte serios pentru doua dintre cele mai apreciate modele ale unui brand cu renume pe segmentul SUV-urilor de mari dimensiuni , si vorbim aici despre BMW si modelele BMW X5 si BMW X6 .

Prin intermediul noului model Kia Cross GT constructorul sud-coreean doreste sa isi faca cunoscuta latura ecologista , tocmai din acest motiv SUV-ul este echipat cu un sistem de propulsie hibrid alcatuit din doua motoare , un V6 de 3.8 litri pe baza de benzina si un motor electric .

Nemtii de la Volkswagen ne surprind si de acesta data cu noul model Bettle GSR . Masina dispune de un motor capabil de dezvolte 208 CP ce vine la pachet atat cu transmisie manuala cat si cu una automata .

Volkswagen Bettle GSR va avea un pret de pornire de 30.000 euro in Germania si va fi produs in doar 3.500 de unitati .
Si acum sa va spun cateva lucruri interesante despre acesti doi mari constructori .

[adsenseyu1]

Kia Motors Corporation face parte din grupul Hyundai – Kia Automotive Group si este considerat ca avand cel mai mare ritm de crestere dintre producatorii auto din intreaga lume . Este cel mai ‘’batran’’ constructor auto coreean , compania fiind fondata in anul 1944 .

De cealalta parte Volkswagen apartine gigantului Wolkswagen Group ( Volkswagen AG ) , care se claseaza pe locul patru in ierarhia mondiala a constructorilor auto dupa GM , Toyota si Ford . ‘’Volkswagen’’ inseamna ‘’vehicul popular’’ iar in timpul regimului nazist acest autoturism era considerat ca fiind unul accesibil pentru fiecare cetatean german care dorea sa si-l achizitioneze.

Compania care initial se numea ‘’Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutchen Volkswagen mbH’’ ( care in traducere inseamna ‘’Societatea pregatitoare a Volkswagen-ului german cu responsabilitate limitata ‘’) a fost fondata la dorinta lui Adolf Hitler in anul 1937.

Sper ca v-a facut placere sa cititi acest articol !

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like