Samsung Note 9 si specificatiile care au facut utilizatorii sa se indragosteasca de el

0 Shares
0
0
0

S-Pen este inca o tehnologie vazuta in alb si negru – ori il vei iubi sau vei uita ca e acolo. Avantajul preluarii notelor prin introducerea textului este sa il copiati si sa il inserati rapid in aplicatii incrucisate sau sa scrieti pasaje intregi pe telefon.

Samsung vrea sa scrii note cu S-Pen si sa le salvezi, iar daca lucrezi pentru tine, atunci iti va placea, dar ceea ce poti face cu aceste note este limitat. Ca instrument artistic, chiar si un ecran de 6,4 inci este destul de restrictiv. Veti fi mai multumiti cu 10.5in Galaxy Tab S4 daca desenul este pasiunea voastra.

La fel ca S9 Plus, Note 9 are camere duale cu dubla deschidere si OIS. De fapt, acestia sunt exact aceiasi senzori: diafragma variabila 12Mp f / 1.5-2.4 principal si 12Mp f / 2.4 pentru zoom optic 2x si senzor de adancime.

Noua tehnologie pentru Note 9 include in mod specific detectarea defectelor si optimizarea scenelor, care in termeni simpli va vor spune daca ati realizat o fotografie neclara si selectati cel mai bun mod scena pentru fotografiere.

Incarcarea in lumina scazuta a lui S9 Plus este portata aici si este un pas evident din Note 8 din acest motiv. Imaginile sunt minunat de clare, lipsite de saturatie care marcheaza fotografii altfel excelente pe Huawei P20 Pro.

Reproducerea culorilor este uimitoare pe ecranul imbunatatit, desi aplicatia pentru camere foto Samsung este inca prea aglomerata. Sigur, puteti face multe, dar este o curba abrupta de invatare pentru a gasi totul.

Durata de viata a bateriei

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Note 9 este durata de viata a bateriei. Este o imbunatatire evidenta fata de de 3300mAh din Nota 8, pentru ca acum utilizatorii dispun de o baterie de 4000 mAh intr-un singur cadru putin mai gros.

In medie, am gasit ca Note 9 ne-a oferit timp de patru ori mai rapid de incarcare  pe o incarcare completa, cu luminozitate buna in timpul incarcarii, folosind zeci de aplicatii simultan si streaming Spotify cu casti Bluetooth peste 4G si Wi-Fi.

Utilizarea mai putin intensa se vede in Note 9 unde bateria dureaza chiar si 4 zile – ceva ce nu s-a intamplat frecvent cand utilizati Note 8.

In testul bateriei Geekbench 4 cu luminozitatea setata la 120cd / m2 si ecranul nu se estompeaza (testul nostru standard), Note 9 a stat asa sapte ore si 27 de minute. Acesta este un rezultat sub Galaxy S9 Plus la sapte ore si 55 de minute, dar ecranul aici este mai mare.

Este un scor grozav, avand in vedere ca OnePlus 6, LG G7 si HTC U12 + au durat mult mai putin timp si este minunat sa vedem Samsung sa obtina o baterie de 4000mAh in telefon dupa dezastrul de la Note 7.

Un alt avantaj pe care toti utilizatorii trebuie sa il ia in calcul este ca sunt folosite cele mai bune piese telefoane pe aceste modele si durabilitatea este cu siguranta crescuta ceea ce conteaza foarte mult.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…