Scaune ergonomice pentru fiecare, în functie de nevoile sale

0 Shares
0
0
0

Daca faci o treaba sedentara, aceasta îti poate afecta rapid muschii spatelui si ai spatelui. Prin urmare, este important sa îti schimbi pozitia din când în când si sa te misti putin, dar pentru a face acest lucru ai nevoie de un scaun  ergonomic, directorial, gaming sau de birou din magazinul online TopScaune.

Un scaun ergonomic de birou cu tetiera asigura o postura cât mai sanatoasa si amelioreaza zona coloanei vertebrale si a gâtului. Daca preferi sa stai putin mai liber si preferi mai multa libertate de miscare, un scaun ergonomic de birou poate fi o alternativa mai buna.

Scaunele au proprietati speciale si, în functie de model, au o înaltime reglabila si brat sau spatar reglabile. Acest lucru îti permite sa adaptezi scaunul la nevoile tale individuale. Nu numai ca poti sa stai mai confortabil, ci si mult mai sanatos.

Scaune ergonomice – Caracteristici

Indiferent daca un scaun este de birou sau ergonomic acesta ar trebui sa fie ortopedic, cu un suport pentru stand-up sau un scaun de birou ergonomic conceput pentru persoanele înalte. În magazinul online TopScaune selectia de scaune de birou, ergonomice, directoriale sau gaming, este imensa.

Un scaun ergonomic de birou poate fi disponibil cu sau fara spatar si poate fi echipat cu functii suplimentare, precum cotiere sau tetiera. Un scaun ergonomic de birou pentru copii, de exemplu, este potrivit pentru biroul de acasa, iar pentru cei pasionati de jocuri, care petrec adesea multe ore jucându-se, au nevoie de scaune gaming.

Daca nu vrei sa dezvolti dureri de spate în viitor, un scaun pivotant ergonomic te poate ajuta. Sustine coloana vertebrala si în acelasi timp are un efect de ameliorare. Desigur, acest mobilier special este potrivit si pentru acasa sau atunci când lucrezi multe ore la biroul de acasa.  Scaunele de birou care au o forma ergonomica speciala sunt disponibile în diferite modele.

Scaun ergonomic cu tetiera

Scaunele ergonomice sau de birou cu tetiere sunt concepute pentru a sustine o postura sanatoasa atunci când stai în el. Pe de o parte, coloana vertebrala este sustinuta, astfel încât si pelvisul sa fie usurat. Pe de alta parte, tetiera poate usura întreaga zona a gâtului. Avantajul unei tetiere este ca îl poti regla individual. Daca esti relativ înalt, vei aprecia rapid beneficiul pe care ti-l ofera.

Un scaun de birou pentru persoanele înalte este, prin urmare, de obicei echipat cu un suport pentru cap sau gât. Daca simti nevoia sa-ti sprijini capul, aseaza-l pur si simplu pe tetiera. În acest fel, durerile de gât sau durerile de cap pot fi stopate rapid. Daca te doare gâtul în principal, spatarul poate fi reglat astfel încât sa se sprijine direct pe gât.

Scaun ergonomic fara tetiera

Tetiera nu este absolut necesara si poate fi, de asemenea, îndepartata de pe unele modele. Multe scaune sunt oferite si fara tetiere. Avantajele ergonomice se refera exclusiv la spate. Spatarul poate fi reglat înainte sau înapoi, astfel încât sa poti gasi pozitia optima de sezut. În plus, modelele sunt reglabile pe înaltime, deoarece acesta este singurul mod de a alege înaltimea corecta a scaunului.

Daca îti place sa te întinzi sau sa îti întorci capul si sa te misti mult înapoi, un scaun fara tetiere poate fi alegerea potrivita. Multe dintre modele pot fi adaptate cu cotiere suplimentare. Le poti atasa cu usurinta dupa cum este necesar, deoarece spatele poate fi usurat si prin sprijinirea bratelor.

Un sprijin lombar poate fi, de asemenea, de ajutor, alegând un scaun ergonomic cu o curbura care sustine în mod specific spatele inferior sau coloana lombara.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…