Se merita sa cumperi de la amanet?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ai nevoie de bani, iti trec prin minte tot felul de solutii pentru a face rost de suma de bani de care ai nevoie.

Fiecare se gandeste ca o solutie ideala ar fi aceea de a te imprumuta de la parinti sau de la frati, de la prieteni ori de la cunostinte, insa este un moment destul de neplacut pentru tine acela cand nu ai bani, iar sa ceri ajutorul lor, ar fi cam jenant pentru tine.

Daca ai nevoie de bani dar mai poti sa astepti putin, atunci poti opta pentru un imprumut de la banca. Trebuie doar sa te prezinti la biroul unui consilier credite, care iti va da un formular pe care trebuie sa il duci la biroul de resurse umane de la locul tau de munca, iar in momentul in care este completat formularul, te prezinti la banca, iar consultantul de credite, va introduce datele in sistem, astfel ca ti se va spune daca poti sa primesti sau nu creditul.

In cazul in care ti se va aproba creditul, vei semna un contract cu banca, iar dupa cateva zile vei primi suma de bani pe care ai solicitat-o. Pentru restituirea imprumutului, vei avea de platit rate lunare.

Poti alege si sa soliciti un imprumut de la o Institutie Financiara Nebancara ( IFN), imprumut care in ziua respectiva ti se va si aproba, insa nu iti recomand sa alegi un astfel de imprumut pentru ca vei avea de platit o dobanda incredibil de mare.

Daca tot ai nevoie urgenta de bani, poti cauta o casa de amanet aur, si sa iti amanetezi bijuteriile din acest metal extrem de pretios, pe care nu le mai folosesti.

Aceasa idee cu siguranta nu este una rea pentru ca dupa ce iti vei achita imprumutul, vei putea sa iti recuperezi toate bunurile amanetate, iar astfel tu nu vei iesi in pierdere cu nimic.

Daca vei cere sfatul unor persoane pentru a apela la serviciile unei case de amanet sau nu, in mod evident acestea te vor sfatui ca nu trebuie sa faci acest pas, pentru ca este riscant, si asa mai departe, insa daca tu esti o persoana de incredere, si iti achiti la timp datoria, nu vei intampina nici cea mai mica problema in a-ti recupera bunurile.

Daca vrei sa faci si o mica afacere, poti sa cumperi cat mai multe bijuterii de la o astfel de casa de amanet, iar in momentul in care pretul pentru gramul aurului va creste, le vei putea vinde, astfel ca in urma acestei tranzactii vei putea obtine un profit considerabil.

Un alt motiv pentru care se merita sa cumperi bijuteriile de la o casa de amanet, este acela ca pretul acestor bijuterii este mai mic decat daca le-ai fi cumparat de la un magazin de specialitate.

Deci, din ceea ce se vede, poti sa faci afaceri cu casele de amanet din care sa ai foarte multe de castigat, insa totul depinde de tine.

Daca amanetezi bunuri pe care vrei sa le recuperezi, atunci fara doar si poate, trebuie sa iti achiti la timp datoria.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…