Sfaturi de luat in calcul atunci cand vrei sa-ti achizitionezi anvelope de iarna

0 Shares
0
0
0

Sfaturi de luat in calcul atunci cand vrei sa-ti achizitionezi anvelope de iarnaCand un sofer vrea sa-si cumpere o masina, o cauta pe cea mai potrivita pentru el. Cand un sofer vrea sa-si schimbe uleiul la masina il cauta pe cel mai potrivit. Cand un sofer isi cumpara anvelope de iarna, vrea sa si le cumpere pe cele mai bune.

Siguranta este un lucru primordial atunci cand te angajezi in trafic. Atat siguranta ta, cat si a celorlati participanti in trafic trebuie sa fie cel mai important aspect luat in calcul de fiecare sofer.

Siguranta pe timp de iarna depinde in cea mai mare parte de modul in care ti-ai echipat masina pentru aceasta perioada. Fiecare sofer, pentru a evita evenimentele neplacute din trafic pe timpul iernii, trebuie sa fie echipat obligatoriu cu anvelope de iarna atunci cand circula pe un drum public acoperit cu zapada, gheata sau polei. In general, soferii aleg sa treaca la anvelopele de iarna atunci cand afara temperaturile sunt sub 7°C.[adsenseyu1]

Sunt cateva sfaturi care vin in sprijinul soferilor atunci cand vine vorba de echiparea cu anvelope de iarna. In primul rand, daca esti sofer si vrei sa economisesti bani, un lucru practicat de multi este sa-si cumpere anvelopele cand nu e sezon. Astfel, cumperi inainte sa vina frigul anvelope de iarna si inainte de venirea caldurii anvelope de vara.

Cuparatorii de anvelope trebuie sa fie foarte atenti la recomandarile pe care le dau furnizorii si producatorii de anvelope. De multe ori, producatorii fac intelegeri cu furnizorii de anvelope pentru a-si vinde produsele.

Este recomandat ca achizitionarea anvelopelor sa se faca de la centre speciale, deoarece la aceste centre sunt oameni specializati in vanzarea si montarea lor. Este important ca montarea sa se faca de catre specialisti pentru a nu produce mai apoi vibratii la nivelul masiniii. De asemenea, cumparandu-le de la astfel de centre, primesti si garantie in caz ca ai nevoie. De cele mai multe ori, achizitionarea anvelopelor de pe internet nu se face cu garantie si nici nu poti sti de fiecare data cum va arata produsul respectiv cand ajunge in posesia ta.

In ceea ce priveste achizitionarea anvelopelor, specialistii nu recomanda second – hand-urile. Daca alegi sa achizitionezi un asftel de produs de la second – hand, trebuie sa fii informat asupra riscurilor la care te supui. Anvelopele la mana a doua pot fi de multe ori prea uzate, pot prezenta mici umflaturi sau pot fi fabricate de mult timp.

Cum am mai amintit, ideal este sa stii vechimea anvelopei pe care vrei sa o cumperi. Nu este recomandat sa cumperi astfel de produse mai vechi de 10 ani. Cum iti poti da seama de vechimea anvelopei? Simplu. Anvelopele fabricate dupa anul 1999, prezinta pe flanc un cod de patru cifre. Primele doua cifre reprezinta saptamana, ultimele doua, anul. Spre exemplu, daca avem trecut pe flancul unei anvelope numarul 2409, inseamna ca anvelopa respectiva a fost fabricata in saptamana 24 a anului 2009.

[adsenseyu1]

Nu este recomandata utilizarea unei anvelope daca nu se stie originea ei exacta. Chiar daca o anvelopa a fost fabricata in anul 2011, ea poate fi mai uzata decat una fabricata in anul 2008. Asadar, fiti foarte atenti de unde si in ce mod va achizitionati anvelopele.

Site-ul Anvelomag.com vine in sprijinul soferilor care vor sa-si achizitioneze anvelope noi, pentru a nu mai avea grija uzurii sau a deteriorarii unei anvelope cumparata la mana a doua. Asadar, intra pe site, alege-ti anvelopele potrivite pentru masina si buzunarul tau si noi ti le putem livra gratuit, daca sunt in numar de 4 sau la un cost foarte redus daca sunt mai putine.

De asemenea, daca nu vrei sa le cumperi online si vrei sa vii personal, avem o locatie deschisa pentru tine la care te mai putem ajuta si cu schimbul filtrului de ulei, a placutei de franare, a discurilor dar si multe alte lucruri care tin de siguranta  masinii tale.

Alte stiri actuale :

1. Sibienii se pregatesc de iarna. Cu anvelope noi
2. Atentie soferi! Politistii fac controale în trafic si cauta masinile FARA ANVELOPE de iarna
3. Amenzi usturatoare pentru soferii cu masini fara ANVELOPE DE IARNA. Vezi ce sanctiuni risca
4. Soferii care nu au anvelope de iarna risca amenzi uriase. Ce spune legea?

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…