Sfaturi pentru alegerea bradului de Craciun

0 Shares
0
0
0

In cazul in care se apropie Craciunul si nu aveti un brad artificial in casa, cu siguranta va ganditi sa achizitionati un brad de Craciun, fie el natural sau artificial.

Daca va intrebati care ar fi cea mai simpla si cea mai eficienta solutie, cu siguranta totul depinde de dvs., de bugetul pe care il aveti la dispozitie, dar si de preferinte. Exista atat brazi naturali pe piata in fiecare an care arata uimitor, cat si brazi artificiali foarte frumosi.

De-asemenea, exista si brazi naturali care nu au un aspect tocmai placut, dar si brazi artificiali care nu sunt tocmai perfecti. Deci, ce alegeti?

Natural sau artificial?

Mai intai de toate trebuie sa stiti daca vreti ca bradul sa fie natural sau artificial, asa ca trebuie sa cunoasteti in mare parte avantajele si dezavantajele acestora. In ceea ce priveste avantajele brazilor naturali, acestea sunt mai putine decat dezavantajele.

In ceea ce priveste bradul artificial de Craciun, acesta are o multime de avantaje fata de cel natural, cum ar fi faptul ca nu trebuie taiat un copac (la fel ca in cazul bradului natural), nu lasa murdarie in casa, nu se scutura de ace, etc.

Tot in ceea ce priveste aceasta comparatie intre bradul natural si bradul artificial, merita mentionat faptul ca un brad artificial rezista timpului, asa ca daca este impachetat in mod corespunzator, acesta poate fi folosit fara probleme pana la 15 – 20 de ani.

Acest lucru inseamna ca veti face si o importanta economie in fiecare an, pentru ca nu va mai fi nevoie sa cheltuiti bani pentru cumpararea bradului.

Asadar, sa zicem ca alegeti bradul artificial de Craciun datorita numeroaselor sale avantaje in fata celui natural. Trebuie sa cunoasteti cele mai importante detalii care va pot influenta alegerea, iar acestea sunt.

Inaltimea

Este foarte important sa tineti cont de inaltimea bradului. Un brad artificial nu poate fi taiat la fel ca un brad natural pentru a incapea in casa. De aceea, este important sa stabiliti daca acesta va fi asezat pe pardoseala sau pe o masuta, pentru a sti sa alegeti inaltimea potrivita.

Cele mai multe persoane care cauta un brad artificial isi indreapta atentia spre cei care au inaltimea de 1.8 metri, si care vor ajunge la 2 metri cu steaua din varf, insa atunci cand spatiul este generos, se poate alege si un brad mai inalt, cum ar fi unul de 2.5 metri.

Tipologia bradului

De mentionat este faptul ca nu toti brazii artificiali sunt la fel, astfel ca exista brazi artificiali fabricati din PE, care au acele tridimensionale din plastic, si care sunt atasate de ramuri (se aseamana cu acele bradului natural).

Exista de-asemenea brazi artificaili Pre – Lit (pre – aprinsi), acestia fiind cei cu fibra optica si care au instalatie incorporata. In ultimii ani, acestia au fost la mare cautare, dat fiind faptul ca arata pur si simplu uimitor. Pe acesti brazi mai trebuie asezate doar globurile si ghirlandele (cine doreste) sau bomboanele de pom.

Culoarea

In ceea ce priveste culoarea bradului artificial, aceasta poate fi verde (aproape identica cu culoarea bradului natural), sau poate fi un verde mai inchis sau mai deschis.

Daca aveti insa locuinta foarte eleganta si spectaculoasa, puteti opta pentru un brad de Craciun alb, care arata precum un brad natural de afara (care este acoperit de zapada). Cu siguranta instalatia de pom si luminitele colorate se vor vedea mult mai frumos pe un astfel de brad.

In mare parte, acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti in ceea ce priveste alegerea unui brad de Craciun artificial. Cu siguranta, in functie de buget veti gasi un brad potrivit.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…