Sfaturi de care sa tii cont cand iti cumperi bijuteriile

0 Shares
0
0
0

In cazul in care si tu esti o astfel de persoana, trebuie sa stii faptul ca o tinuta, oricat ar fi ea de eleganta, nu este completa pana in momentul in care nu este asortata cu anumite accesorii sau bijuterii.

Bijuteriile sunt cele mai elegante, cele mai frumoase, cele mai indragite si totodata cele mai scumpe accesorii, pe care atat femeile cat si barbatii le cumpara ori de cate ori au ocazia.

Ei bine, pentru a cumpara bijuterii foarte elegante si frumoase, si ce este mai important, acesta sa fie si la un pret accesibil, ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre mai multe case de amanet bijuterii.

Intr-un astfel de loc, vei putea sa gasesti toate bijuteriile care iti plac, astfel ca de la un inel sau o bratara din aur alb sau din aur galben, iti vei putea alege orice bijuterii iti doresti, pana la un lantisor, o bratara, o pereche de cercei sau un colier.

Ce este foarte important de stiut, este faptul ca la o casa de amanet vei gasi doar bijuterii care sunt originale, si care sunt de o calitate superioara.

In cazul in care nu iti doresti sa iti cumperi bijuteriile de la o casa de amanet, ai posibilitatea de a cumpara orice bijuterie iti doresti, de la magazinele care comercializeaza bijuterii la tine in oras, sau de la magazinele online, ori de la magazinele de specialitate pe care le gasesti in marile centre comerciale.

Ei bine, trebuie insa sa stii faptul ca au fost depistate mai multe cazui in care magazine de lux, foarte indragite de catre clienti, au vandut bijuterii contrafacute. In momentul in care vrei sa iti cumperi bijuterii, trebuie sa cunosti mai multe detalii, pentru a nu fi pacalit de catre comercianti.

In primul rand, trebuie sa cumperi bijueterii numai de la comerciantii autorizati de catre ANPC pentru a vinde produse din metale pretioase, sau pietre pretioase.

Deasemenea nu este recomandat sa iti cumperi bijuterii de la vanzatorii pe care ii intalnesti la tarabele din piata, de pe strada sau in statiile de autobuz sau de metrou. Cu siguranta sansele sa iti cumperi de la astfel de vanzatori bijuterii autentice, sunt foarte mici.

Este foarte important sa soliciti cat mai multe informatii referitoare la produsele pe care iti doresti sa le cumperi. Un comerciant cinstit, cu siguranta iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie, pentru a te convinge ca iti cumperi bijuterii de calitate superioara, si care nu sunt contrafacute.

Deasemenea se poate solicita un certificat de calitate care sa contina detalii complete si corecte cu privire la produsul pe care vrei sa il cumperi, astfel ca in certificat va fi specificat titlul metalului, greutatea sau calitatea pietrelor pretioase, dar si numarul de carate.

Este iarasi foarte important sa te asiguri ca primesti factura fiscala sau bon fiscal aferent produsului cumparat.

Este important sa cunosti toate aceste detalii, in conditiile in care nu iti doresti sa fii pacalit de catre comercianti, si sa cumperi bijuterii contrafacute, asa cum au patit o multime de clienti.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…