SpotCam HD – un webcam pentru cloud

0 Shares
0
0
0

Per ansamblu, gadget-urile concepute pentru o casa conectata prin retea, mai au de evoluat pana sa ne convinga. Sa luam ca exemplu termostatele ce va controleaza temperatura din casa: acestea sunt minunate pana in momentul in care inceteaza sa functioneze. Pentru angajare videochat, viziteaza AngelsofLove.ro!

Similar concepute pentru a te tine in siguranta, camerele de securitate wi-fi, cresc si ele in popularitate, datorita usurintei in folosire si a costurilor relativ mici.

SpotCam, un nume mai putin cunoscut pe piata camerelor web, intra in competitie cu al sau model, SpotCam HD Camera. Acest webcam este unul de buget am putea spune, oferind feed si inregistrare video la rezolutia 720p, cu servicii de stocare in cloud, gratuite sau platite (in functie de pachetul ales).

Competitia de pe aceasta piata este una foarte mare, exemple fiind: Netgear Arlo, Belkin Netcam HD, Ring’s StickUp cam, Net’s drop cam, etc. In momentul de fata, veti gasi SpotCam HD pentru 119 lire in Marea Britanie si pentru aproximativ 129 de dolari in Statele Unite.

[adsenseyu1]

Soft-ul e mai putin complex decat am putut vedea la Nest DropCam, dar pretul este cu 56$ mai ieftin.

Setare si folosire.

Instalarea webcam-ului SpotCam HD este o chestiune de minute, o puteti pozitiona pe monitor sau pe desktop si trebuie sa va asigurati ca ati introdus-o in portul usb din spatele computerului sau de pe laptop (daca o folositi cu un laptop).

Campul vizual al camerei este de 110 grade, arhisuficient pentru a monitoriza o camera de marime medie spre mare, desi claritatea imaginii este mai mare cu cat obiectele sunt mai apropiate de senzor. Camera se poate conecta la o retea wi-fi in banda de 2.4 Ghz, cea de 5 Ghz nefiind suportata.

Performante.

SpotCam HD produce imagini foarte clare si luminoase si desi nu are acelasi detaliu ca de exemplu Nest DropCam ce dispune de o rezolutie 1080p, calitatea este multumitoare.

Functioneaza foarte bine si in conditii de luminozitate slaba (noaptea), avand incorporat un mod “night vision” ce foloseste 12 led-uri infrarosii pentru a lumina obiectele si incaperea, in intuneric. Modul “night vision” este excelent si isi face cu adevarat treaba.

[adsenseyu1]

Din punctul asta de vedere am putea spune ca webcam-ul exceleaza, performanta in conditii de iluminare scazuta este foarte rar intalnita la webcam-uri in aceasta categorie de pret. Inregistrarea se face automat, atunci cand senzorul camerei detecteaza miscarea.

Alternativ, poti privi livestream-ul live si poti decide singur cand sa declansezi inregistrarea, prin apasarea manuala a butonului “record”. Programul SpotCam permite trimiterea de alerte (impreuna cu snapshot-uri) la o adresa de e-mail pe care o poti edita cu ajutorul softului.

Toate acestea se fac atunci cand se detecteaza miscare. Senzitivitatea detectiei de miscare, poate fi scazuta sau crescuta. Asta e de ajutor, atunci cand vrei sa primesti mai multe sau mai putine alerte, la respectiva adresa de email.

Camera are si un microfon incorporat, dar acesta este de o calitate medie spre slaba, producand zgomot static pronuntat si avand un sunet infundat din cand in cand. Per total insa, acest webcam este foarte bun pentru categoria de pret din care face parte.

0 Shares
You May Also Like

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…