Tastatura de pe Windows Phone vine pe iPhone-ul tau

0 Shares
0
0
0

Intrebati oricand fanii Windows Phone sau cei ai mobilelor cu Windows 10 despre feature-urile favorite ale interfetei sistemului de operare, iar acestia va vor indica cu siguranta keyboard-ul (tastatura) Word Flow – ce combina swiping-ul si corectia cuvintelor, intr-un feeling de functionare, greu de atins de alte sisteme de acelasi tip.

Cauti inlocuire geam iPhone cu piese originale? Intra pe ServiceGsm.ro!

Pentru a te bucura de aceeasi interfata, s-ar putea ca pana la urma sa nu fi nevoit sa-ti cumperi un telefon Nokia Lumia de exemplu. Microsoft planuieste acum sa aduca interfata Word Flow si pe “alte platforme”, incepand bineinteles cu foarte apreciatul iOS al celor de la Apple.

Da, te vei bucura de aceeasi experienta placuta la tastare, chiar si daca vei folosi un telefon de la Apple, deci un iPhone. Nu este clar inca ce se va schimba in conversie, desi ne asteptam ca tastatura de pe device-ul Apple sa ramana intacta din punct de vedere al design-ului si al dispunerii tastelor.

[adsenseyu1]

Microsoft promite foarte curand o lansare in Apple Store. Nu am fi surprinsi sa vedem si o versiune pentru Android la scurt timp dupa aceea. Inainte de lansarea Cortana (asistentul virtual de la Microsoft ) si a unor aplicatii de tip cross-platform, nu veti apuca sa experimentati partile din Windows care nu va plac si anume acel butone home screen de tip “Tiled”.

Cortana si celelalte sisteme.

Dupa cateva luni de testare beta, asistentul virtual de la Microsoft pe numele sau Cortana, isi face debutul oficial si pe alte platforme, aflate in competitie directa cu Microsoft.

Vei fi capabil sa descarci aplicatia Cortana pentru iPhone de exemplu sau pe device-urile de tip Android din magazinele de aplicatii online proprii ale fiecarui producator sau cu ajutorul aplicatiei Microsoft Windows 10 Companion.

[adsenseyu1]

Cortana va fi integrata si in sistemul de operare Cyanogen OS pentru One Plus One (o data cu update-ul pentru Cyanogen 12.1.1). Daca ai urmarit pana acum release-urile beta ale aplicatiei Cortana, nu vei constata foarte multe schimbari in aplicatia finala: la un nivel basic, vei putea sa efectuezi track-ul anumitor reminder-e si notificari pentru lucruri ca de exemplu zborurile de avion planificate, vremea din anumite zone sau diferite intrebari pe care poti sa le adresezi direct, aplicatiei. In afara de asta, aplicatia Cortana va fi setata intr-un mod diferit pentru fiecare platforma in parte.

Pe Android, poti folosi comanda “Hey Cortana” pentru a pune intrebari atunci cand te afli in interiorul aplicatiei sau direct din home screen si poti chiar primi notificari de tip text, pe pc-ul tau cu sistem de operare Windows 10.

Din nefericire, acestea sunt feature-uri pe care cel mai probabil utilizatorii de iPhone nu le vor primi, cel putin pentru o vreme, asta din cauza faptului ca Apple nu va “deschide” atat de mult iOS, pentru a primi si aceste schimbari.

In ceea ce priveste sistemul de operare Cyanogen, Cortana va veni pre-instalata si vei fi capabil sa folosesti comanda descrisa mai sus, oriunde si oricand, chiar si daca te afli intr-o alta aplicatie.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…