Tinuta agro-alimentara: cum sa o alegi?

0 Shares
0
0
0

Pentru a alege tinuta potrivita pentru industria alimentara, aceasta trebuie in primul rand sa fie potrivita pentru job.

Este important de mentionat ca o tinuta agroalimentara (in functie de profesie) nu se opreste la simpli pantaloni de lucru. Intr-adevar, purtarea EIP (Echipament individual de protectie) este uneori esentiala. Verifica cu angajatorul tau si iti va spune ce imbracaminte profesionala, EIP si incaltaminte de siguranta trebuie sa comanzi cu standardele asociate corecte.

In acest articol, vei gasi toata imbracamintea profesionala de care ai nevoie ca profesionist in industria alimentara. Aici ne referim la toti macelarii, vanzatorii de peste, oamenii care lucreaza in camere frigorifice sau chiar profesionisti din fabrici din industria alimentara (transformarea materiilor prime, realizarea de produse finite, ambalaje etc.)

Nu te zgarci cu protectia ta sau protectia angajatilor tai: asigurarea unei igiene ireprosabile si a manipularii in siguranta a produselor alimentare pe care le manipulezi este in centrul afacerii tale. Astfel, gaseste o firma care sa te ajute sa faci alegerea potrivita intre toate tipurile de imbracaminte de lucru destinate industriei alimentare.

Imbracaminte agroalimentara adaptata profesiei tale

  • Tinuta ideala de macelar

Un costum de macelar complet consta intr-o jacheta si pantaloni de macelar. Acest set de baza te protejeaza de orice stropi care pot fi proiectate pe tinuta ta. Pentru a pastra o tinuta profesionala curata, adauga la imbracamintea de macelar un sort de macelar, care poate fi pastrat sau este de unica folosinta. Sorturile pentru macelari sunt concepute pentru a se adapta rutinei tale zilnice.

  • O tinuta confortabila de vanzator de peste

De asemenea, vanzatorii de peste au dreptul la tinuta lor profesionala. O tinuta completa este alcatuita dintr-un sort de unica folosinta pentru a proteja imbracamintea profesionala a purtatorului. Mai multe variante iti stau la dispozitie, sortul de vanzator in pescarie mai degraba clasic sau pentru mai mult confort, se gasesc si sorturi de vinil perfect impermeabile. Destul de util atunci cand lucrezi intr-un mediu umed, cum ar fi piata de peste.

  • Imbracaminte profesionala in agro-alimentare

Dupa cum ai vazut anterior, o tinuta agroalimentara are inainte de toate o functie de igiena si siguranta. Igiena pentru tine si, de asemenea, pentru alimentele pe care le manipulezi. Imbracamintea profesionala agroalimentara este adesea alba. Acest lucru iti permite sa evaluezi rapid nivelul lor de curatenie.

Marele clasic al tinutei agroalimentare este bluza agroalimentara sau salopeta agroalimentara. Aceasta este o optiune buna pentru a fi complet protejat rapid. Completeaza-ti tinuta agroalimentara adaugand la tinuta ta si un sort dublu tip poncho pentru vanzatoare si magazine alimentare.

  • Elementele must-have ale unei tinute frigorifice

Lucrul intr-o camera frigorifica este cu siguranta una dintre cele mai grele locuri de munca. Pentru a ramane cald din cap pana in picioare, chiar si in cele mai extreme conditii, imbraca-te mai intai in lenjerie intima si pantaloni. Adauga la asta o parka sau o jacheta foarte rece. In functie de conditiile tale de munca, echipeaza-te cu o salopeta speciala conceputa impotriva frigului. Probabil stii asta, dar pentru a-ti fi cald, capul trebuie acoperit. Asa ca iti poti completa tinuta frigorifica cu o gluga din lana si gata.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…