Tinuta perfecta pentru Vinerea Casual de la locul de munca

0 Shares
0
0
0

Zi de vineri senina la birou? Cand temperaturile se incalzesc si dorinta de un weekend prelungit creste, vinerea la birou devine deosebit de greu de gestionat. Ne-am gandit asadar sa iti oferim o selectie de look-uri pe care sa le puni in evidenta in toate contextele de lucru mai putin formale decat de obicei: tinute casual, dar totusi sic, insufletite de un strop de culoare, pentru a incheia saptamana in numele confortului si al placutului.

Deci, cum sa te imbraci cu aceasta ocazie informala? Iti vom dezvalui combinatiile castigatoare si iti vom impartasi cateva sfaturi de stil care iti vor permite sa compui mai usor si mai rapid tinute perfecte pentru Vinerea Casual!

Ce recomandam sa porti pentru o zi de vineri lejera la birou

Sfatul nostru pentru o zi de vineri lejera la birou este sa folosesti o tinuta separata, cu pantaloni chino bej din twill de in, confortabili, fresh si potriviti zilelor de vara, sau alternativ, un pulover pentru barbati albastru sau verde daca se apropie sezonul mai rece. Aceste optiuni sunt perfect completate cu o camasa din bumbac-in in dungi bej sau rosie.

Pentru a completa look-ul, iti propunem o curea din piele de culoarea coniac: un adevarat detaliu de stil gentleman.

Care sunt accesoriile esentiale pentru a completa acest look?

Accesoriile la care nu poti renunta pentru a-ti completa look-urile casual sunt cu siguranta cureaua, in special iti recomandam pielea intoarsa maro inchis combinata riguros cu un loafer din piele intoarsa de aceeasi nuanta. Alternativ, pentru un aspect mai colorat si mai plin de viata, recomandam varianta de culoare coniac din piele texturata, moale si informala.

Un alt accesoriu versatil este esarfa de in, varatica, proaspata, in culorile bejului cu detalii si modele in nuante de albastru, va adauga o nota de farmec oricarui look.

Ce recomandam celor care lucreaza la birou, dar in contexte mai putin formale si mai creative

Pentru un mediu de lucru mai putin formal, dar mai creativ, sugeram sa dai voce contrastului de culori riscand nuante mai indraznete si mai originale.

De asemenea, este bine de stiut ca bumbacul este tesatura prin excelenta care poate fi folosita in contexte mai casual si este proaspata si confortabila de purtat, mai ales primavara-vara.

Tinuta perfecta pentru a merge vineri la un aperitiv dupa serviciu

Tinuta potrivita in acest caz este formata din pantaloni de in bej sau maro cu un tricou polo albastru, simplu dar intotdeauna eficient. De fapt, aceasta combinatie de culori se preteaza atat unui look de zi, cat si celui de seara si se va putea adapta tuturor locatiilor de aperitiv.

Pentru a completa look-ul, iti sugeram sa folosesti o curea albastra din piele periata si un pulover din bumbac-matase alb, usor si cald, ideal pentru a fi purtat in orele mai racoroase ale serii.

O ultima sugestie de stil pentru a face fiecare tinuta unica

Din punctul nostru de vedere, unicitatea unei tinute deriva din mai multi factori: culorile, combinatia de articole vestimentare, potrivirea… dar mai ales ceea ce face diferenta suntem noi insine! Increderea pe care o exprimam, usurinta, linistea si constientizarea sunt cele mai bune ingrediente de caracter pentru a insoti hainele pe care alegem sa le purtam!

0 Shares
You May Also Like
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…