Tipuri de articole de argint disponibile pentru bebelusi

0 Shares
0
0
0

Exista multe tipuri diferite de articole de argint pentru bebelusi pe care parintii ar trebui sa le achizitioneze pentru copiii lor. Daca vrei

  1. Bol de argint

Una dintre cele mai bune ustensile de argint pentru bebelusi este bolul. Se poate potrivi cu o serie de produse alimentare, atat fierbinti cat si reci si alimentele sunt mentinute in siguranta. Bolurile de argint sunt disponibile in diferite dimensiuni si pot fi folosite pentru o perioada foarte lunga de timp.

  1. Farfurie de argint

Farfuriile de argint pot fi folosite pentru a servi mancarea impreuna cu lingura de argint ca o alternativa la ustensilele din sticla sau plastic.

  1. Lingura de argint

Lingurile de argint sunt o optiune mai buna decat otelul inoxidabil, deoarece acestea vor putea preveni cresterea oricaror bacterii.

  1. Articole din sticla argintata

Perfecte pentru a hrani bebelusii cu bauturi si lichide care pot fi pastrate o perioada lunga de timp in interiorul lor fara sa se strice sau contamineze.

  1. Tavite

Tavitele din argint sunt ideale pentru alimente care pot fi oferite copilului pe farfurii intinse. Poti gasi pe KR Baby mai multe idei de astfel de cadouri.

Argintul poate fi folosit la fel ca orice alt metal. Poate fi inclus in diverse produse si in diverse moduri:

  • Sticle si pahare: Paharele de argint pot fi utilizate pentru a stoca lichide, cum ar fi sucuri si bauturi precum apa la bebelusi.
  • Boluri si linguri: Bolurile si lingurile de argint pot fi folosite pentru a servi orez si alimente precum supa, paste si multe altele
  • Farfurii: Farfuriile pot fi folosite pentru a servi feluri principale si alte produse alimentare lichide.
  • Castronele: Aceste boluri mai mici de argint pot fi folosite pentru a servi piureuri delicioase de fructe si legume precum morcovi, banane, piersici, mere si mazare verde.

Cum se curata vasele de argint?

Arginteria poate fi curatata cu usurinta cu doar putin sapun si apa. Incepeti sa clatiti argintul in apa calda si niste detergent de vase. Ulterior aceste vase pot fi spalate cu bicarbonat de sodiu si apa fierbinte. Aceasta solutie  fierbinte va va ajuta sa indepartati orice urma de pe argint.

Astfel, arginteria ar putea sa nu aiba proprietati medicinale dovedite, dar este inca o optiune excelenta pentru a servi mancarea, datorita proprietatilor sale antibacteriene. De asemenea, este usor de curatat si disponibila in diferite tipuri de ustensile, ceea ce o face perfecta pentru a servi mancare pentru bebelusi. Argintul, de asemenea, nu este toxic, deoarece nu are niciun efect in organism, spre deosebire de alte metale precum mercur si plumb.

Tinand cont de toate aceste avantaje este lesne de inteles de ce tot mai multi parinti aleg sa foloseasca elemente din argint pentru bebelusii lor. Copiii sunt foarte sensibilic and sunt mici si pana isi formeaza un sistem imunitar dureaza foarte mult ceea ce inseamna ca acestia ar trebui protejati iar utilizarea elementelor din argint este cea mai buna solutie, astfel incat mancarea sa ajunga necontaminata la ei.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…