Top 5 motive pentru a alege un inel de platina

0 Shares
0
0
0

Platina este un metal destul de pretios si destul de rar pentru a impodobi degetele femeilor din inalta societate si a barbatilor cu sange regal. Cand faceti cumparaturi pentru bijuterii superbe, puteti alege intre aur celebru, platina rara si argint sterlin accesibil. Indiferent daca cautati verighete, inele de logodna sau inele de moda, consideratia metalului este o parte importanta a procesului.

Inelele de platina sunt disponibile intr-o serie de stiluri regale si moduri moderne. Datele noastre despre inelele de platina va vor ajuta sa decideti daca bijuteriile de platina sunt potrivite pentru dvs., si daca sa le cumparati de la casele de amanet bijuterii.

Beneficiile inelelor de platina:

1. Stralucire de invidiat

Metalul alb este preferatul modern, deoarece merge cu atatea lucruri diferite in dulapul tau. Bijuteriile de platina ofera o stralucire alba incredibil de frumoasa si un lustruit matasos care nu se gaseste in alte metale albe. Atunci cand comparati platina, aurul alb si argintul sterlin in persoana, puteti vedea cu usurinta diferenta si ca platina este cu mult superioara.

2. O viata de frumusete

Verighetele si inelele de logodna ar trebui sa arate minunat pentru o viata, si chiar verighetele si inelele de cocktail va ofera posibilitatea de a va bucura de zeci de ani de accesorizare. Platina nu-si pierde stralucirea si culoarea, cum ar putea alte metale albe, ceea ce face din aceste inele o investitie fantastica.

3. Degete fara eruptie

Multe persoane sufera de alergii la metale si pot obtine eruptii cutanate din aur, argint, nichel si alte metale de bijuterii. Platina este hipoalergenica, ceea ce o face cea mai buna alegere pentru oricine are pielea sensibila. Metalul hipoalergenic este deosebit de important pe degete.

4. Platina este o comoara rara

Platina este unul dintre cele mai rare metale pretioase de pe Pamant. Chiar si aurul este mai abundent decat platina. A detine doar o bucata de bijuterii de platina inseamna a detine o comoara extraordinara. Acest lucru face ca verighetele si inelele de logodna sa fie si mai speciale.

5. Nu este nevoie de mentinere

Bijuteriile de platina sunt foarte reduse. Argintul Sterling se poate murdari si necesita curatare grea, dar platina va ramane aceeasi timp de zeci de ani. O curatare rapida a aburului la bijutierul tau profesionist iti va face curate inelele de platina si le va parea minunate. Petreceti mai mult timp alegand cea mai buna tinuta si mai putin timp curatandu-va bijuteriile cu inele de platina.

Acestea sunt asadar 5 dintre cele mai intemeiate motive datorita carora cei care au o situatie financiara foarte buna, alegsa cumpere inele de logodna din platina pentru partenerele lor.

Exista insa si situatii in care indragostitii nu isi permit inele de logodna din platina, noi noute, asa ca aleg sa isi indrepte atentia spre casele de amanet bijuterii pentru a cumpara asemenea inele. Chiar si in aceste conditii, inelele de logodna din platina au preturi mult mai mari decat inelele de logodna sau celelalte bijuterii noi.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…