Tot ce trebuie sa stii despre cabinetele foto

0 Shares
0
0
0

Daca vrei cel mai bun pret photo booth iti recomandam sa intri pe link. Nu este greu si vei obtine cu siguranta cele mai bune preturi. In continuare, OMGcabinafoto, iti ofera mai multe indicatii si informatii importante legate de cabine foto.

Atat cabinele foto alb-negru, cat si cele color sunt ceva obisnuit in SUA, cu toate acestea in Europa cabina foto colora a inlocuit aproape in intregime cabinele alb-negru. Cu toate acestea, cabinele digitale mai noi ofera clientilor posibilitatea de a imprima in culori sau alb-negru.

Cele mai multe cabine foto moderne utilizeaza camere video sau digitale in locul camerelor de film clasice si sunt controlate de calculator. Unele cabine pot produce, de asemenea, autocolante, carti postale sau alte articole cu fotografiile de pe ele, mai degraba sau ca si o simpla banda de poze. Acestea includ adesea o optiune de frontiere decorative in jurul fotografiilor.

Cabinele cu autocolante in fotografie sau masinile cu autocolante originare din Japonia sunt un tip special de cabine care produc fotografii autocolante. Continuand sa mentina o popularitate uriasa in Japonia, acestea s-au raspandit in toata Asia in Taiwan, Coreea de Sud, Hong Kong, Singapore, Malaezia, Filipine, China, Vietnam si Thailanda. De asemenea, au fost importate in Australia. Unele au inceput, de asemenea, sa apara in Statele Unite si Canada, desi nu au reusit sa faca nicio impresie in Europa cand au fost introduse la mijlocul anilor 1990.

In Japonia, purikura  se refera la o cabina de autocolant foto sau la produsul unei astfel de cabine foto. Numele este o scurta forma a marcii inregistrate Purinto Kurabu . Termenul deriva din clubul de tiparire din limba engleza. Dezvoltate in comun de Atlus si Sega, primele masini de autocolante au fost vandute in iulie 1995.  Masinile purikura au fost dezvoltate ca raspuns la interesul femeilor tinere atat la fotografie, cat si la autocolante.

Dupa ce ati introdus bani in masina, mai multi clienti pot intra in cabina si se pot prezenta pentru un anumit numar de expuneri. Unele optiuni comune includ abilitatea de a modifica iluminarea si fundalul, in timp ce cele mai noi versiuni ofera caracteristici cum ar fi camere de luat vederi dintr-o varietate de unghiuri, fani, scaune si efecte de ecran albastru. Unele unitati ofera chiar costume si peruci pe care clientii pot sa le imprumute.

Odata ce fotografiile au fost facute, clientii selecteaza fotografiile pe care doresc sa le pastreze si le personalizeaza utilizand un ecran tactil sau un ecran sensibil la stilou. Ecranul tactil afiseaza apoi o gama larga de optiuni, cum ar fi timbre virtuale, imagini, miniaturi, fundaluri colorate, margini si pixuri care pot fi suprapuse pe fotografii.

Caracteristicile care se regasesc in unele masini de tiparire sunt personalizarea frumusetii clientilor, cum ar fi stralucirea imaginilor, facand ochii sa straluceasca mai mult, schimbarea parului,  o culoare mai roscata buzelor si remedierea eventualelor defecte prin neclaritatea lor.

Alte caracteristici includ taierea fundalului original si inlocuirea acestuia cu un fundal diferit. Anumite fundaluri pot fi alese astfel incat atunci cand aparatul imprima imaginea, autocolantul final va fi stralucitor cu paiete.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…