Tot ce trebuie sa stiti despre rochia A-line

0 Shares
0
0
0

Rochia este articolul de vestimentatie preferat al femeilor. O rochie poate fi purtata atat in viata de zi cu zi, cat si la evenimente importante.

De exemplu, femeile isi pot indrepta atentia spre diferite modele de rochii ieftine pe care sa le poarte in viata de zi cu zi cand ies in oras, cand merg la cumparaturi, etc. Exista situatii in care insa, acestea trebuie sa isi indrepte atentia spre rochii elegante, rochii de gala, care au costuri ceva mai mari.

Exista atat de multe tipuri de rochii, incat de multe ori femeile sunt confuze atunci cand trebuie sa faca o alegere. Vom discuta in continuare depre un stil de rochie deosebit de popular in randul femeilor, si anume rochiile A-line. Continuati sa cititi, pentru a descoperi o multime de informatii interesante!

Rochii A-line

Rochia A-line se dovedeste nu numai a fi o baza de afaceri ideala, ci si o piesa de vestimentatie rafinata, care asigura proportii echilibrate. Rochiile A-line pot fi folosite pentru a crea look-uri elegante, care asigura un aspect elegant in viata de zi cu zi de birou si va vor arata cea mai buna latura seara.

Rochiile in linie A sunt disponibile pentru orice tip de silueta. Iata cateva caracteristici ale acestui stil de rochie:

  • fusta evazata parte care se largeste de la talie sau sold si aminteste astfel forma literei A.
  • croiala perfecta pentru a contura o silueta feminina fara a arata prea sexy.
  • adesea poate fi purtata pentru amintirea unui moment retro usor bazat pe taieturile de haine din anii 50 si 60.

Combinati o rochie A-line intr-un mod feminin si versatil

Fie ca sunt simple sau cu un model subtil, fara maneci, cu maneci scurte sau lungi. rochiile in forma evazata sunt cu adevarat speciale atunci cand se doreste o schimbare rapida. Acestea sunt piese vestimentare care pot fi stilizate ca serioase, cochete sau casual, in functie de ocazie.

Aleasa intr-o culoare restransa, o rochie A-line constituie o baza schimbatoare pentru o varietate de tinute pe care le puteti folosi pentru a face o figura buna la birou sau la evenimente. Atat purtate singure, cat si in combinatie cu un cardigan ingust, un blazer clasic sau o haina lejera, rochiile A-line sunt un plus minunat feminin in garderoba.

Un contrast fermecator rezulta dintr-o rochie cu maneci lungi, cu o fusta scurta si evazata. Sunt ideale pentru evenimente de afaceri care necesita o garderoba deosebit de eleganta, rochii de seara, etc.

Nu este nou, dar intotdeauna reinterpretat: linia A

Cu „New Look”, creatorul de moda Christian Dior a revolutionat lumea modei la sfarsitul anilor ’40: dupa androginia razboiului si perioadei postbelica, el a provocat o senzatie cu rochii care le-au oferit purtatoarelor lor o silueta reala de clepsidra. Pe baza rochiilor si fustelor obisnuite din anii 50, cu o fusta larga cu balansoar si o talie ingusta, multe rochii sunt croite intr-o linie A.

In anii ’60, rochiile s-au dovedit din ce in ce mai pline de corp, deoarece erau mai putin croite. Rochiile de schimb moderne in linia A mentioneaza aceasta silueta cu o tinuta casual, usor evazata, care, datorita simplitatii sale, se potriveste perfect in zona de afaceri.

Ce lungime ar trebui sa fie o rochie A-line?

Rochiile in forma de A sunt disponibile atat cu fuste scurte, cat si lungi. Pentru sectorul de afaceri, se recomanda lungimi moderate ale fustei pana la genunchi; pentru un eveniment de seara, tivul poate fi, de asemenea, mai lung. Rochiile de cocktail in linia A pot fi, de asemenea, prezentate in lungime mini – dar nu ar trebui sa aratati prea multa piele in jurul blatului.

Multitudine de fatete de culori si materiale

Calitatile mai ferme de tesatura asigura ca o rochie A-line are un suport frumos, in timp ce materiale mai fluide, cum ar fi sifonul se joaca in jurul siluetei. Atunci cand alegeti o rochie tip A-line, ramaneti la nuante mai putin vizibile, in culori sau modele clasice. Pentru seara, o rochie festiva A-line poate fi, de asemenea, mai atragatoare.

Figurine care magulesc rochii A-line

Multe rochii din linia A arata aproape ca sunt formate dintr-o fusta si un top separat datorita taliei contrastate sau peplumului atasat. Puteti obtine acest efect cu o rochie simpla, evazata, cu o curea ingusta in talie.

Tipurile de figuri deosebit de delicate arata bine cu rochii A-line accentuate pe talie. Pentru femeile care ar dori sa-si ascunda mijlocul corpului sau soldurile, fesele si coapsele, rochiile A-line in stilul anilor ’60 sunt alegerea ideala.

Detaliile din partea superioara a rochiei, cum ar fi un decupaj rafinat, solutii speciale cu maneca sau decupaje, directioneaza vederea departe de zonele cu probleme.

Acestea sunt in mare parte cele mai importante detalii pe care cu siguranta, trebuie sa le cunoasteti in ceea ce priveste acest stil de rochii.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…