Triciclete Smart Trike

0 Shares
0
0
0

Triciclete Smart TrikeTricicletele pentru copii sunt cele care deschid calea catre mobilitate. Ele dezvolta abilitatile motorii ale micutilor si le ofera si distractie pe masura, iar voi ca parinti beneficiati de o tija reglabila si speciala, care permite manevrarea tricicletei si astfel veti lua parte la distractia copilului vostru.

In cazul in care nu stiai deja, tricicleta este un vehicul pentru copii cu varste intre 1 si 4 ani, iar dupa aceasta varsta se poate trece la bicicleta.

Pentru alegerea primei triciclete a copilului va trebui sa tii cont in primul rand de varsta pe care o are. Trebuie sa stii ca rolul acestora este foarte important pentru ca il va invata pe micut sa manevreze si sa pedaleze. La inceput copilul va pedala cu picioarele mai mult, dar ulterior isi va dezvolta abilitatile de a folosi pedalele si de a vira.

[adsenseyu1]

Avantajul tau ca parinte este ca vei putea in permanenta sa-l observi, controlezi si ajuti prin tija pe care o au in dotare. Tricicletele sunt importante in viata copilului tau pentru ca ii ofera posibilitatea unei dezvoltari armonioase a organismului, prin exercitiile fizice pe care le face in timpul pedalarii.

Un alt aspect important in alegerea tricicletei este siguranta pe care aceasta o va oferi. Pentru a evita ingrijorarile sau chiar posibilitatile accidentarii, iti recomandam sa alegi o tricicleta cu centrul de greutate jos pentru a minimaliza posibilitatea rasturnarii atunci cand copilul va vira brusc sau va avea viteza mai mare. Din fericire solutia a venit din partea companiei Smart Trike care au si primit cele mai multe premii internationale pentru tricicletele sigure pe care le-au creat, si iti recomandam sa iei in considerare posibilitatea achizitionarii unei triciclete de aceasta marca.

Alt pas in alegerea tricicletei il constituie calitatea si durabilitatea. Trebuie sa stii ca un produs frumos colorat nu este neaparat si durabil, astfel va recomandam sa alegeti o tricicleta din metal, care te va scapa de cheltuieli suplimentare de-a lungul timpului, si fii atenta sa ti se ofere garantie la cumparare. Deasemenea confortul este important, si pentru ca copilul este in continua crestere si dezvoltare iti recomandam sa alegi o tricicleta cu scaun reglabil pentru a-l putea modifica in functie de acesta. Pentru a veni in ajutorul tau iti recomandam sa urmaresti si un video de asamblare.

La colectia 2013, cei de la Smart Trike lanseaza pe piata un model special, revolutionar , datorita manerului special, cu mechanism unic Steering Touch: doar il atingi si va vira singur stanga-dreapta.

[adsenseyu1]

Abia dupa ce te asiguri ca tricicleta indeplineste conditiile de mai sus, poti sa te gandesti la coloristica, design si dotari. Cel mai util si practic pentru tine va fi sa alegi o tricicleta multifunctionala, pentru ca vei fi multumita pe termen lung de ea atat tu cat si copilul tau. Exista unele modele care se pot transforma apoi in biciclete. Exista triciclete care au support pentru jucarii atasabil, care au sistem de blocare si deblocare a pedalelor, care ofera suport pentru sustinerea picioarelor sau care sunt dotate cu maner detasabil,  unele au parasolar cu protective UV sau bara si centura de siguranta.

Doar tu vei sti care e alegerea cea mai potrivita, dar nu uita sa  tii cont de sfaturile noastre!

0 Shares
You May Also Like

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…