Unde gasim ceasuri de lux?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre accesorii, despre femei cu totii cunoastem faptul ca prefera bijuteriile. De la inele, lantisoare si pana la cercei sau bratari, acestea sunt preferate de catre femeile din intreaga lume.

In schimb, atunci cand vine vorba despre accesorii pentru barbati, cu siguranta domnii indragesc foarte mult ceasurile. Cei care dispun de foarte multi bani, de regula isi indreapta atentia spre ceasuri de lux.

Exista de exemplu persoane care fac afaceri cu casele de amanet atunci cand vine vorba de ceasuri de lux. Unii de exemplu aleg sa isi cumpere ceasurile de la casele de amanet, pentru ca le gasesc la preturi foarte atractive, iar starea lor de functionare este perfecta.

Apoi, exista persoane care atunci cand au nevoie de bani, isi indreapta atentia spre casele de amanet pentru a-si vinde accesoriile, iar Casa-Amanet.com cumpara ceasuri de lux la cele mai atractive preturi.

Si pentru ca tot am discutat despre ceasuri de lux, in urmatoarele randuri vom da cateva exemple de ceasuri pe care le pot achizitiona oamenii cu o situatie financiara foarte buna, si pe care la nevoie le pot vinde, iar Casa-Amanet.com poate fi cumparatorul ideal. Haideti asadar sa dam cateva exemple.

Frédérique Constant Slimline Perpetual Calendar

Cumpararea unui ceas serios, de la un brand renumit pare sa fie o misiune dificila doar pentru de 10 000 de euro. Recent, cu toate acestea, mai multe marci au introdus ceasuri de lux, cu diferite specificatii, la preturi relativ accesibile. Frédérique Constant este una dintre cele mai importante marci din aceasta miscare. Aceste ceasuri isi respecta cu adevarat motto-ul de “lux la preturi accesibile”. Frédérique Constant Slimline Perpetual Calendare este un ceas de mare complicatie, care are pretul in jurul a doar 10.000 de euro.

Ceasul este alimentat de calibrul FC-755 si are un diametru de 42 mm. Are o grosime de 10,2 mm, care nu este la fel de subtire ca si unii dintre concurentii sai, un aspect foarte important este acela ca ceasul este foarte usor de purtat. Majoritatea calendarelor perpetue va vor putea fi cumparate in schimbul unor sume mari de bani in comparatie cu acest ceas, iar din acest motiv se poate spune ca Frédérique Constant Slimline Perpetual reprezinta o optiune atragatoare.

Patek Philippe Calatrava

Pentru multi, un Patek Philippe este Sfantul Graal al ceasurilor. Cu toate acestea, pentru a va gasi Sfantul Graal pentru aproximativ 10.000 de euro, va trebui sa faceti ceva timp si sa va aruncati cu totii in lumea vintage Patek Philippe Calatravas.

Multe dintre aceste ceasuri care sunt ideale pentru fanii de imbracaminte clasica sunt destul de mici, si putini barbati prefera sa poarte ceasuri de 32 mm sau 33 mm astazi. Dar cu o anumita rabdare, puteti gasi piese frumoase care sunt suficient de mari pentru a fi purtate cu o jacheta si o camasa frumoasa pentru acele ocazii speciale. Un exemplu interesant este referinta 3445 cu un afisaj mic de secunde si de data.

IWC Schaffhausen Big Pilot

IWC poate fi cu siguranta mandru de ceasurile sale inspirate de aviatie care dateaza din anii 30. Pilotul Big, asa cum sugereaza si numele sau, este foarte mare. Coroana este deosebit de remarcabila in seria Big Pilot. Inapoi in acea perioada a anilor 30, ceasul pilot original de 55 mm IWC a fost creat pentru pilotii militari. Astazi, pilotul mare vine in multe variante, variind de la un instrument de baza de ceas la un calendar perpetuu.

Ceasurile sunt fabricate din otel, metale pretioase si chiar si versiuni ceramice sunt disponibile pentru cei interesati de materialele high-tech. Indiferent de modelul pe care il alegeti, toate sunt in mod clar parte din linia pilot IWC, cu modele de cadrane extrem de lizibile, cu design minimalist si cu case de potrivire.

In cazul in care doriti sa achizitionati un asemenea ceas nou, trebuie sa va asteptati sa cheltuiti ain jur de 10.000 – 12.000 de euro, in functie de magazinul de unde il achizitionati.

Apoi, precizam faptul ca daca deja detineti un astfel de accesoriu, iar din intamplare aveti nevoie rapid de bani si nu gasiti o sursa de imprumut, aveti posibilitatea de a vinde ceasul. Casa-Amanet.com cumpara ceasuri de lux, si cu siguranta veti obtine un pret foarte atractiv in schimbul unui astfel de accesoriu.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…