Unde organizati petrecerea de botez a bebelusului dvs.

0 Shares
0
0
0

Botezul este Taina prin care bebelusul care este botezat, este curatat de pacatul stramosesc si de toate pacatele facute pana la botez. La botez, cel mic incepe o viata spirituala noua si devine un membru al trupului tainic al Domnului.

In mod evident, botezul bebelusului este un moment de maxima bucurie pentru parinti, insa in mod evident poate reprezenta si un moment care sa le ofera o multime de ganduri in ceea ce priveste organizarea petrecerii de botez.

Acest lucru este firesc in conditiile in care la botezul celor mici participa parintii, nasii, bunicii, unchii, matusile, celelalte rude si prietenii apropiati. Din acest motiv, parintii isi doresc sa organizeze o petrecere de botez perfecta.

In ceea ce priveste organizarea petrecerii de botez, cea mai grea misiune a unui parinte, este reprezentata de alegerea salii de evenimente. Vom prezenta in cele ce urmeaza cateva sfaturi foarte importante pentru parintii care trebuie sa aleaga o sala de evenimente pentru petrecerea de botez pe care urmeaza sa o organizeze.

  1. Stabiliti locatia

Locatia dvs. are puterea de a defini succesul evenimentului dvs. Este important sa acordati o atentie deosebita locatiei evenimentului, deoarece restul planificarii dvs. va avea o legatura stransa cu locul. De preferat ar fi ca evenimentul sa se desfasoare in localitatea dvs., mai ales daca majoritatea invitatilor sunt din aceiasi localitate.

Daca locuiti in capitala de exemplu, alegeti un salon cu meniu botez Militari pentru organizarea evenimentului. In Militari Residence vor stii toate rudele si toti invitatii sa ajunga, deci din acest punct de vedere totul va fi perfect.

  1. Capacitate si accesibilitate

Cati invitati vor participa? Cine sunt acesti oaspeti? Acestea sunt intrebari critice de pus atunci cand alegeti un loc pentru evenimente pentru a va asigura ca toata lumea se poate incadra confortabil in spatiul respectiv. In afara de cati invitati veti avea la eveniment, luati in considerare daca locul va fi accesibil pentru toti oamenii, in special cu dizabilitati. Doriti ca evenimentul sa fie inclusiv pentru toti, iar daca locul nu este disponibil pentru toata lumea, s-ar putea sa nu fie spatiul potrivit pentru dvs.

Sala Viena din cadrul Militari Residence Ballroom, care poate gazdui maxim 100 de persoane, poate reprezenta o solutie ideala pentru petrecerea dvs. de botez.

Avantajul adestei sali este acela ca dispune de cel mai importante facilitati necesare unui asemenea eveniment, precum urmatoarele: climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video, scena, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale, ambianta. Se poate spune ca aceasta sala este ideala pentru evenimente restranse.

Salonul New York, tot din cadrul Militari Residence Ballroom, este categoric alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment pe care il organizati, de inalta clasa, datorita facilitatilror de care dispune.

Iata cateva exemple de facilitati pe care vi le poate oferi aceasta sala de evenimente: statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare, ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta. In cazul in care veti avea un numar de invitati cuprins intre 70 si 120, aceasta sala de evenimente reprezinta cea mai potrivita solutie pentru dvs.

Sala Aqua din Militari Residence Ballroom, este locatia ideala de-asemenea pentru evenimentele de familie la care participa cel mult 180 de invitati. Cele mai importante facilitati ale acestei locatii sunt urmatoarele: statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare, ing de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta.

  1. Sonorizarea

Sonorizarea in cadrul unii asemenea eveniment reprezinta un detaliu pe care trebuie neaparat sa il luati in calcul. O sala de evenimente precum cele din cadrul Militari Residence Ballroom, va ofera cele mai bune servicii de sonorizare.

  1. Aer conditionat si incalzire

Aerul conditionat este deosebit de important pentru confortul invitatilor pe timpul verii, in timp ce caldura este necesara in timpul sezonului rece. Acestea sunt facilitati pe care trebuie sa le aveti in vedere cand organizati un eveniment de o importanta majora, precum un botez.

  1. Parcare privata pentru invitati

De preferat ar fi ca locatia sa dispuna de parcare privata. In acest fel, nu va mai fi necesar sa va faceti griji cu privire la locurile de parcare ale invitatilor dvs. De preferat ar fi ca parcarea sa fie monitorizata video si pazita de catre agenti de paza.

Concluzie

Organizarea unui eveniment de succes depinde de o serie de elemente diferite, iar unul dintre cele mai cruciale dintre acestea este asigurarea perfecta a locatiei. Apoi, este foarte important sa tineti neaparat cont de capacitatea salii de evenimente, pentru a putea organiza o petrecere la care sa participe toate persoanele dragi voua.

De-asemenea, conteaza foarte mult sa tineti cont si de toate facilitatile necesare, cum ar fi aerul conditionat pe timp de vara in sala sau caldura pe timpul sezonului rece, sau prezenta unor locuri de parcare gratuite, sonorizare perfecta, iar exemplele pot continua.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…