Unde va puteti caza in zona Bran – Moeciu?

0 Shares
0
0
0

Romania este o tara foarte frumoasa, care are o multime de locuri de vizitat, motiv pentru care multi straini ne viziteaza anual tara.

Una dintre cele mai frumoase zone, care are multe locuri interesante de aratat turistilor este zona Bran Moeciu. Aici vin multi turisti in fiecare an, indiferent de anotimp. Pe o distanta de 20 – 30 de kilometri se gasesc diferite obiective turistice, se pot vizita sate pitoresti, pot fi vazute deasemenea crestele semete ale Pietrei Craiului printre altele.

Cel mai renumit obiectiv turistic din zona este fara doar si poate Castelul Bran, amplasat intre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului. Acest castel impunator a fost ridicat in culoarul Rucar Bran, iar in anii 1920 i-a fost donat Reginei Maria de catre autoritatile din Brasov, in semn de mare multumire si apreciere pentru contributia avuta de Regina Maria la Unirea din anul 1918.

Regina Maria ii lasa castelul mostenire Principesei Ileana, iar din anul 1948 castelul Intra in Proprietatea statului si este amenajat ca si muzeu. Incepand cu anul 2009, acesta intra in posesia Arhiducelui Dominic de Habsburg, acesta fiind unul dintre cei trei mostenitori ai principesei.

Asadar, dupa cum se poate vedea, Castelul Bran are o istorie bogata, are o multime de lucruri interesante care pot fi vazute, asa ca puteti alege oricand sa il vizitati.

Puteti sa vizitati apoi satele din zona, iar in conditiile in care optati pentru o vacanta de cateva zile in zona Bran – Moeciu, recomandarea noastra este aceea de a opta pentru cazare la  Brandeberg Bran.

Cu siguranta nimic nu poate fi mai frumos decat dupa o zi in care ati vizitat Castelul Bran sau celelalte obiective turistice din zona, sa va intoarceti la locul de cazare, unde totul este amenajat in stilul rustic.

Cazandu-va la Brandenberg Bran, cu siguranta va veti imagina ca faceti parte din poveste, camerele rustice fiind la fel ca si cele din povesti. In momentul in care va veti afla intr-una din camerile pensiunii, veti putea naviga pe internet, avand internet wireless la dispozitie, iar astfel veti putea descoperi mai multe locuri care merita vizitate din zona.

Cazandu-va la Brandenberg Bran, cu siguranta veti lua masa la Restaurant Brandenberg, si cu siguranta alegerea va fi una inspirata. Veti putea sa savurati cele mai gustoase mancaruri din zona, veti putea deasemenea sa savurati cele mai bune mancaruri traditionale romanesti, iar mai mult decat atat, veti putea savura cele mai bune vinuri sau diferite alte tipuri de bauturi.

A doua zi, veti putea vizita un alt obiectiv turistic din zona, dupa care seara va veti intoarce la Brandenberg, pentru a lua masa si pentru a dormi.

Asadar, acestea sunt doar doua exemple de activitati pe care le puteti desfasura in zona Bran – Moeciu, iar recomandarea noastra este sa va cazati la pensiunea amintita anterior. Aici veti avea parte de cele mai frumoase experiente, si cu siguranta dupa cateva zile de vacanta petrecute la Brandenberg, va veti dori sa reveniti si in urmatorii ani in vacanta.

0 Shares
You May Also Like