Vrei sa reduci sforaitul? Umplutura cu bile siliconizate pentru perna, te poate ajuta

0 Shares
0
0
0

 Sforaitul este o adevarata problema pentru foarte multe persoane. El deranjeaza partenerul de viata si poate avea efecte negative asupra odihnei. De aceea este important sa descoperi toate posibilele variante care te pot sustine in a reduce acest aspect al vietii tale.

SomnArt.ro ofera multiple solutii legate de a avea un somn linistit prin intermediul saltelelor de calitate si al accesoriilor diverse pentru somn. Poti cumpara umplutura pentru perne siliconizata hipoalergenica tip bilute marca SuperBall care este special realizata pentru persoanele care doresc sa intretina foarte bine pernele sau pilotele.

Umplutura pe baza de bile eleastice ajuta foarte mult in ceea ce priveste stoparea alergiilor, si are efecte placute in legatura cu reducerea sforaitului. Iata cateva aspecte legate de aceasta umplutura pentru perne, care te vor convinge de necesitatea cumpararii ei:

  1. Sforaitul se poate reduce datorita suportului pe care il ofera gatului si umerilor

Aceasta umplutura pentru perne este formata din bile siliconizate elastice. Ele se strang sub forma de ciorchine si sunt perfecte pentru a fi folosite in cazul pernelor pentru dormit. De asemenea, umplutura este buna si pentru pilote sau perne decorative, precum si pentru anumite jucarii de plus pentru copii.

Pernele care contin acest material vor oferi un foarte bun suport pentru gat si pentru zona umerilor si vor reduce tensionarea acestor parti. De aceea, sforaitul se va diminua.

  1. Ai un somn relaxant si poti reduce sforaitul, indiferent de pozitia de dormit

Pernele care contin aceasta umplutura vor fi perfecte pentru un somn relaxant. Ele vor oferi suport, dar si o buna textura pentru dormit. De aceea, sforaitul este redus, indiferent de pozitia pe care o preferi in timpul somnului. Daca dormi pe spate sau in lateral, perna iti sustine capul si umerii intr-un mod confortabil, iar incordarea dispare.

  1. Umplutura este hipoalergenica si te ajuta sa reduci momentele de neplacere legate de alergii

Umplutura pentru perne de la SuperBall este hipoalergenica. Ea te ajuta sa reduci momentele de neplacere pe care le ai atunci cand apare sezonul alergiilor. De asemenea, o sa poti sa intretii foarte bine perna si sa indepartezi praful sau acarienii foarte in profunzime. Perna se poate spala si se vor elimina bacteriile care te pot face sa ai un nas infundat si sa sforai si mai tare.

  1. Aerul circula foarte bine in perna datorita structurii umpluturii cu bile

Aerul din perna patrunde foarte usor si circula in permanenta. Bilele au un singur punct de prindere intre ele, un singur punct de contact. De aceea, ele au spatii libere prin care poate circula simplu aerul. Daca transpiri abundent in timpul noptii, poti alege o asemenea umplutura pentru pernele tale.

  1. Se spala foarte bine la temperatura foarte mare

Temperatura la care se pot spala pernele care au aceasta umplutura siliconizata pe baza de bile, este de 95 de grade Celsius. Aceasta temperatura foarte inalta distruge microbii si te ajuta sa ai un somn foarte linistit si odihnitor.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…