Contraindicatii pentru extensii par natural

0 Shares
0
0
0

Contraindicatii pentru extensii par naturalDesi oricine poate purta cu incredere extensii par natural, inainte de a apela la aceasta varianta pentru a-ti schimba look-ul, este bine sa te asiguri ca parul tau este puternic si sanatos.

Extensiile pot fi aplicate atat timp cat ai parul suficient de lung ca sa acopere baza lor, insa ar mai fi cateva conditii care trebuie luate in considerare inainte de a lua decizia de a le aplica.

Este de la sine inteles ca parul tau trebuie sa fie intr-o forma buna deoarece, chiar daca extensiile nu il afecteaza cu nimic, ar putea aparea complicatii in cazul in care ai anumite probleme.

In primul rand, daca ai parul foarte subtire, fin si tern, nu este o idee buna sa aplici extensii par natural . Este nevoie de un par puternic de care sa poata fi prinse suvitele de par remy si care sa poata sa sustina extensiile, mai ales daca vrei sa fie mai lungi.

Indicat este sa iti tratezi problema mai intai, apoi sa te gandesti la aplicarea unor extensii permanente. Incearca niste tratamente naturiste si niste vitamine pentru par. Numai atunci cand el devine suficient de rezistent poti lua iarasi in considerare o schimbare de look.
[adsenseyu1]

Daca ai probleme cu matreata, iarasi, s-ar putea sa iti faci viata mai complicata daca aplici extensii clip on par natural . In general, persoanele care se confrunta cu aceasta neplacere au parul gras si folosesc produse adecvate. Produsele pentru par gras au ca principal scop purificarea, si hidrateaza mai putin.

Parul remy, in schimb, are mare nevoie de hidratare, care poate fi asigurata numai de un balsam si o masca de par intens hranitoare. Cel mai bine este sa iti rezolvi problema cu ajutorul unor produse anti-matreata si abia apoi sa incerci sa iti pui extensii par natural. Ar fi destul de greu sa lupti cu matreata si ingrasarea rapida a parului si sa iti mentii extensiile suficient de hidratate in acelasi timp.

Nu in ultimul rand, daca ai probleme majore cu caderea parului, sa stii ca extensiile nu reprezinta o solutie. Ba dimpotriva, daca parul tau este prea rar, s-ar putea sa se vada destul de inestetic. Pe langa faptul ca un par fragil care cade foarte tare nu ar putea sustine extensiile, s-ar putea sa fie foarte evident faptul ca le porti.

[adsenseyu1]

Iar ideea purtarii extensiilor este tocmai aceea de a da impresia de par natural, bogat si sanatos. Trebuie sa apelezi la un tratament impotriva caderii parului, la niste vitamine care sa contribuie la regenerarea lui si, eventual, la niste masti naturale facute in casa, care sa il intareasca.

Ideea este sa te asiguri ca parul tau este perfect sanatos inainte sa aplici extensii par natural. El trebuie ingrijit incontinuu si, din cand in cand, este bine sa iei niste vitamine pentru ca ele il pot ajuta sa se regenereze si sa capete mai multa stralucire.


Alte stiri actuale :

1. Reguli de aur pentru o îngrijire corecta a parului vopsit
2. 6 metode surprinzatoare de a preveni ridurile
3. Cum sa porti buclele în functie de lungimea parului
4. Sfaturi si solutii pentru sanatatea parului tau
5. Frumusetea ta: 5 tratamente pe care merita sa le faci dupa ce te-ai bronzat

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…