Medicamente romanesti de exceptie

0 Shares
0
0
0

Medicamente romanesti de exceptie Mediul online a cunoscut o ascensiune fantastica in ultimii ani , momentan pe internet  gasim absolut tot ceea ce dorim , pana si  medicamente . Webfarm.ro este un site conceput special pentru a extinde in mediul online servicile farmaciilor Elixir si Omnia , doua farmacii cu traditie pe piata romaneasca .

In acest articol doresc sa va prezint beneficiile unui  supliment natural nutritiv pe baza de afine , Eridiarom , care reechilibreaza presiunea osmotica de la nivelul celulelor epiteliului mucoasei intestinale , normalizeaza peristaltismul si tranzitul intestinal , avand si rol protector al mucoasei .

Acest medicament se poate achizitiona  pnline prin itermediu acestei farmacie online Craiova www.webfarm.ro  .

Desi infrastructura sistemului medical romanesc este intr-o stare deplorabila , tara noastra inca are medici exceptionlali . Din pacate , insa , majoritatea prefera sa isi exercite meseria in afara granitelor tarii deoarece in Romania sunt foarte prost platiti .

In tot acest peisaj sumbru se mai gasesc ,  insa , cativa medici care nu numai ca isi iubesc meseria foarte mult dar isi iubesc si tara in  aceeasi masura . Acestia au preferat sa ramana aici si sa incerce sa schimbe ceva , cum este si cazul Prof.dr.Roman Morar din Cluj Napoca , care a descoperit cateva medicamente de-a dreptul revolutionare , cum este si eridiarom .
[adsenseyu1]

Acest medicament a aparut ca urmare a unui eveniment banal , de care cu totii avem parte uneori , si ma refer aici la arhicunoscuta diaree . In medicina traditionala este cunoscut faptul ca diareea se trateaza foarte bine cu suc de afine . Odata descoperit efectul miraculos al sucului de afine , dr. Morar a inceput sa studieze mai profund aceste fructe , iar rezultatul tuturor acestor cercetari se afla in pilulele de eridiarom  .

Eridiarom este un concentrat natural obtinut in totalitate din afine ( Vaccinium myrtillius L. ) ce se regasesc in flora spontana din Muntii Apuseni .

Procedeele de realizare a acestui medicament sunt astfel concepute pentru a pastra cele mai importante active ale afinelor  , la care se adauga cantitati de glucoza , amidon si lactoza , necesare in procesul de tabletare . Nu este un medicament toxic , nu constipa si nu creeaza dependenta .

Gratie actiunii principalelor active componente , si ma refer aici la vitamine , saruri minerale , acizi vegetali , pectine , antocianozide si fitoncide , Eridiarom are urmatoarele efecte benefice :

– reduce semnificativ peristaltismul intestinal , fara a provoca constipatie ;
este astringent al mucoasei gastro-interstinale , antiseptic , antihistaminic , antiparazitar , bacteriostatic si hipoglicemiant ;
– regleaza tranzitul intestinal si permeabilitatea vasculara , fiind , in acelas timp , un protector si un absorbant al mucoasei . In plus , influenteaza pozitiv procesul de regenerare a mucoasei ;
– imbunatateste rezistenta vasculara si are un rol semnificativ in tonificarea sistemului venos , dezvoltand , astfel , acuitatea vizuala ;
– reduce cantitatea de insulina injectabila in cazul unor forme usoare de diabet .

Acest medicament s-a dovedit benefic in tratarea si prevenirea diareelor neonatale ( a nou-nascutilor ) , diareelor nespecifice , diareelor specifice , colitelor , enterocolitelor  , rectocolitelor ulcero-hemoragice , afectiunilor oftalmologice , diabetului  si maladiilor  vasculare  etc .

Este foarte benefic in tratamentul adjuvant al arteriopatiilor , si vorbim aici despre arterite ale membrelor inferioare , hipertensiune arteriala , ateroscleroza , tulburari vasculare de senescenta si  coronarite .

[adsenseyu1]

Doza zilnica recomandata este :

– pentru copii si sugari se recomanda 3-4 comprimate / zi administrate dizolvate in ceai .
– pentru adulti este recomandata o cura de 25 zile / luna cu 6/9 comprimate zilnic .

Sper ca toate aceste informatii v-au fost utile si va doresc multa sanatate !


Alte stiri actuale :

1. ROMÂNII IAU PASTILE CU PUMNUL: Cât dam pe medicamente anual
2. Pacientii, economia romaneasca si medicamentele inovatoare
3. Fabrica de medicamente GSK din Brasov ar putea fi închisa
4. Noua lista de medicamente compensate, în vigoare de la 1 ianuarie 2014
5. Persoanele sarace nu vor benefica gratuit de medicamente sub 10 lei
6. 10 milioane de medicamente CONTRAF?CUTE, confiscate de Interpol. Cât valoreaza dozele

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…