Solutii de stocare pentru spatii mici

0 Shares
0
0
0

Solutii de stocare pentru spatii miciPoate ca ti-ai planuit in mod meticulos micile spatii sau camere, dar totusi, cumva, lucrurile in exces au reusit sa te napadeasca si sa-ti invadeze spatiul atat de bine calculat inainte. Decat sa incepi sa muti lucrurile in cutii sau pungi de plastic inestetice, de ce sa nu inceri noile idei de stocare? Poti salva in acelasi timp si spatiu, iar casa ta va arata excelent!

Nu crezi ca ai suficient spatiu de stocare in micul tau living room? Fa sa conteze fiecare centimetru, consultand solutiile de stocare, special create pentru acest lucru. Noi iti recomandam rafturile.

Fiecare colt al camerelor “plange” la propriu pentru amenajarea spatiilor de depozitare, asa ca organizeaza-ti lucrurile si depoziteaza-le in spatiile special amenajate. Daca iti renovezi casa, gandeste-te la posibilitatea constructiei spatiilor de stocare, la interiorul zidurilor.[adsenseyu1]

In baie de exemplu, poti decupa peretii si poti amenaja mici spatii de depozitare pentru toate micile obiecte specifice, pe care le folosesti acolo (spray-uri, aparate de ras, sapunurile, samponul, etc.). In acest mod, nu vei fi nevoit sa folosesti spatiul de la nivelul podelei si asa insuficient, in astfel de locuri.

Alcovurile, sunt de asemenea locuri perfecte unde poti asambla spatii de depozitare, rafturi, dulapuri mai mici, etc. Rafturile se vor potrivi de minune in aceste spatii, fara a ocupa mult spatiu.

Chiar si design-ul unei noi bucatarii, poate constitui motivul de a te gandi la solutii noi, inovatoare, de stocare a obiectelor. Daca nu te afli in plin proces de redecorare a locuintei, iti sugeram unit-uri de scop larg, rafturi mai mari sau dulapuri, ce pot fi asamblate intr-un singur loc, special amenajat pentru depozitare (doar intr-o camera sau doar intr-un anumit loc din casa) dar care pot stoca toate lucrurile necesare din locuinta.

Chiar si in jurul televizorului de dimensiuni mai mari din living-room, poti amenaja un spatiu de depozitare.

Poti comanda special rafturi metalice sau din lemn pentru asamblarea in jurul acestuia, iar pe aceste rafturi poti depozita unele din lucrurile ce ocupau mai mult spatiu in sufragerie (unele bibelouri de pe biblioteca, eventual un ceas de masa de dimensiuni mai mari, carti, etc.).

[adsenseyu1]

Ideea de baza este sa folosesti locurile nefolosite pentru alte scopuri, in scopuri de depozitare. Exista multe astfel de locuri la tine in casa, trebuie doar sa cauti si sa-ti faci un plan.

Dupa ce te-ai hotarat si ai facut toate masuratorile, te puti duce la magazin sa cumperi unit-urile de stocare dorite (rafturi sau dulapuri). O casa organizata astfel, va fi mult mai comoda si pentru tine, dar si pentru vizitatori.

De multe ori poate ca a trebuit sa strangi in graba cartile lasate pe pat sau diferite obiecte, pentru ca un prieten urma sa te viziteze.

Daca aranjezi toate micile obiecte de care te lovesti zi de zi prin casa, in locuri special amenajate pentru ele, cum ar fi rafturile, dulapurile, sifonierele, comodele sau alte piese de mobilier, nici nu va mai fi nevoie sa faci ordine printre ele atat de des si nici sa le ascunzi in graba, atunci cand primesti o vizita.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…