Care sunt avantajele tamplariei PVC?

0 Shares
0
0
0

Care sunt avantajele tamplariei PVC?Tamplaria din PVC sau aluminiu si ferestrele termopan sunt semnele distinctive pentru oricare constructie noua, si au inlocuit tamplaria de lemn de la unele case vechi. Aceste ferestre s-au impus in timp datorita avantajelor si caliitatilor incontestabile pe care le au. Ferestrele de termopan au doua parti componente: rama si geamul termoizolant.

Mai multe detalii despre ferestrele termopan primim de la o firma de tamplarie PVC din Zimnicea.

Se poate alege intre tamplaria din PVC si cea din aluminiu si puteti opta pentru doua foi din sticla care sunt separate de un mediu etans si gazos sau pentru o foaie, in cazul in care spatiul nu are nevoie de o inchidere perfecte, de exemplu pentru verande sau balcoane.

Un prim raspuns daca sunteti in cautarea unei frumuseti functionale este sa alegeti ferestre termopan care au tamplarie PVC deoarece sunt durabile, rezista bine la intemperii si la oscilatiile de temperatura, sunt foarte usor de intretinut si au un aspect placut tot timpul chiar si dupa cativa ani de utilizare.

[adsenseyu1]

Aceste ferestre sunt potrivite pentru orice tip de cladire iar proprietatile lor tehnice le completeaza performanta. Un avantaj foarte important al tamplariei PVC este faptul ca ferestrele sunt perfect etanse avand un spatiu foarte mare de drenaj, si un contact dublu.

Daca optati pentru geamuri din termopan cheltuielile pe care le aveati in mod normal cu incalzirea vor scadea considerabil datorita proprietatilor foarte bune de izolare ale PVC-ului si datorita sistemului de garnituri si geamului care are prorpietatea de a termoizola.

Avand o conductivitate termica foarte redusa tamplaria PVC are o foarte buna izolatie termica si de aceea evita fenomenul de condens pe suprafata. Avand o buna protectie fonica geamurile PVC ofera si o buna protectie fonica.

Ferestrele din termopan si tamplarie PVC sunt cea mai buna investitie pentru ca pot sa elimine definitiv lucrarile pentru intretinere si de asemenea si vopsirea periodica. Aceste ferestre nu au nevoie decat de o stergere periodica cu detergenti casnici si nu se recomanda folosirea agentilor abrazivi.

[adsenseyu1]

Daca vreti sa va simtiti bine in propria locuinta atunci ar trebui sa nu va lasati la voia intamplarii si sa apreciati corect tipul de ferestre care va pot asigura o buna protectie. Atunci cand va ganditi la protectie ganditi-va si la protectia contra spargerilor nu doar contra frigului si zgomotelor pentru ca majoritatea sparagatorilor nu folosesc usa ci fereastra.

Puteti alege si profile colorate care sa accentueze aspectul fatadei. Gasiti profile PVC intr-o gama foarte vasta de culori care se potrivesc pentru orice mediu. Indiferent ce varianta alegeti puteti sa creati armonia perfecta in propriul camin.

Daca totusi nu v-am convins de avantajele oferite de geamurile termopan sau de tamplaria PVC pentru locuinta dumneavoastra va mai prezentam cateva avantaje pe care acestea vi le pun la dispozitie. Ramele au 4 camere interioare care aduc un plus de izolatie fonica si termica. Sistemele complete cu ferestre termopan permit realizarea tuturor tipurilor de ferestre. Ferestrele din termopan au un design atragator si proportii armonioase avand muchiile rotunjite si suprafetele stralucitoare. Profilele colorate au rolul de a marca optic fatadele.

0 Shares
You May Also Like