5 idei legate de modul in care poti sa optimizezi denumirile si descrierile de produse

0 Shares
0
0
0

Optimizarea denumirilor produselor pe care le ai pe site este foarte importanta. Ea te va ajuta sa atragi clientii pe site-ul tau si le va oferi o informatie foarte precisa despre ceea ce urmeaza sa cumpere.

De aceea este bine sa ai acces la informatii ce tin de optimizare SEO a denumirilor de produse si sa stii care sunt cele mai bune strategii de prezentare. Moloso.ro este agentia ta de performance marketing online care te sustine in a avea cele mai bune rezultate pe care ti le doresti.  Iata 5 aspecte pe care le poti lua in considerare atunci cand optimizezi denumirile de produse si descrierile lor:

  1. Scrie detalii importante, precum genul in cazul unui produs de imbracaminte atunci cand construiesti denumirea sau descrierea acestuia

Daca ai la vanzare un tricou sau o pereche de pantaloni, este indicat sa scrii in denumirea sa si genul. Astfel, poti scrie  „pantaloni dama” sau „tricou barbati” pentru o mai buna indexare. O sa atragi mult mai usor pe site clientii potriviti atunci cand faci descrieri sau denumiri foarte bine punctate.

  1. Descrierile trebuie sa fie de minim 150 de cuvinte pentru ca Google sa poata avea informatii importante pe care le proceseaza

Descrierile de cateva cuvinte nu ajuta foarte mult in procesele Google de corelare a informatiilor. Nu o sa gaseasca atat de usor site-ul tau atunci cand face diferenta cu alte site-uri care au descrieri foarte bine stabilite.

Este important sa investesti timp si un buget pentru descrierile foarte clar facute. Astfel o sa atragi clientii si acestia vor putea avea beneficiul de a citi informatiile cu precizie. Daca ai anumite produse care au dimensiuni, este bine sa le scrii. De asemenea, este bine sa incluzi si culoarea sau alte mici elemente distinctive pe care le poti folosi drept avantaj al produsului respectiv.

  1. Gandeste-te ca orice descriere trebuie sa raspunda cu exactitate la orice intrebare pe care o are o persoana care doreste sa cumpere produsul respectiv

Orice persoana care vrea sa cumpere acel „tricou barbati” vrea sa stie materialul, marca, dimensiunea, elasticitatea, unde il poate purta si care sunt calitatile lui. Pentru a reusi sa convingi o persoana sa cumpere ceva anume, ai nevoie de informatiile de baza si de o descriere frumoasa, care sa atraga.

  1. Formatarea textului tau este importanta

Pentru a face totul sa fie simplu de citit poti folosi scrisul de tip lista, cu bulletts sau cifre. Astfel vei usura modalitatea in care clientul tau citeste si vei obtine mai multe vanzari. Oamenii doresc sa afle informatiile rapid, fara dificultati.

  1. Cel mai important asspect legat de denumirile produselor este cel ce tine de search-ul facut pentru cuvintele cheie cautate

Este semnificativ ssa cauti cele mai bune cuvinte cheie care se potrivesc pentru domeniul tau de lucru. Produsele trebuie sa fie optimizate folosind aceste cuvinte cheie si sa foloseasca cele mai frecvente combinatii pe care le descoperi in analiza pentru un anumit criteriu.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…