Accesorii compatibile pentru Samsung Galaxy S10

0 Shares
0
0
0

Accesorii compatibile pentru Samsung Galaxy S10Persoanele care isi doresc un telefon performant care sa vina cu sistemul de operare Android, in mod evident isi vor indrepta atentia spre dispozitivele celor de la Samsung. Cel mai performant telefon Android de pe piata la ora actuala este Samsung Galaxy S10, iar foarte multe persoane isi doresc neaparat acest dispozitiv de la Samsung.

Se stie faptul ca fiecare smartphone iese in primul rand in evidenta datorita designului. In ceea ce priveste dispozitivul Samsung Galaxy S10, mentionam faptul ca designul sau este unul cu adevarat minunat.

Apoi, specificatiile tehnice ale telefoanelor mobile sunt de-asemenea foarte importante. In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale acestui dispozitiv, acestea sunt peste asteptari. Asadar, acesta este un alt motiv intemeiat datorita caruia foarte multe persoane isi doresc un asemenea dispozitiv de la Samsung.

Ei bine, precizam faptul ca persoanele care isi aleg un model Samsung Galaxy S10, cu siguranta isi doresc si o husa Samsung, dar si diferite alte accesorii. In urmatoarele randuri vom mentiona cateva accesorii ideale pentru aceste telefoane de la Samsung.

Dispozitivele respective sunt cele care se combina usor cu stilul de viata activ, asa ca utilizatorii isi pot indrepta atentia spre accesorii vandute separat. Modelul si disponibilitatea culorilor pot varia in functie de tara sau de transportator.

Galaxy Buds se conecteaza cu usurinta la Galaxy S10e, S10 sau S10 +, astfel incat sa puteti folosi Bixby pentru a reda muzica si a efectua apeluri, fara maini.

Galaxy Watch Active va ajuta sa fiti mai sanatosi in fiecare zi prin urmarirea activitatilor si conectarea cu usurinta la Galaxy S10e, S10 si S10 +, toate cu un design frumos rationalizat.

In ceea ce priveste protectia telefonului, discutam despre o protectie cu un stil care iese in evidenta, iar accesoriile sunt vandute separat. Modelul si disponibilitatea culorilor pot varia in functie de tara sau de transportator.

Clear Cover este un astfel de accesoriu pentru protectia telefonului, care va permite sa vizualizati notificarile si sa controlati muzica fara a fi nevoie sa deschideti carcasa.

Capacul de protectie protejeaza impotriva caderilor si a loviturilor, in timp ce va sustine si telefonul in doua unghiuri de vizualizare. Capacul siliconic ofera o aderenta neteda care nu numai ca se simte excelenta in mana dvs., dar va protejeaza si telefonul.

Referitor la accesoriile de protectie, persoanele care isi aleg un astfel de accesoriu, se pot orienta fara doar si poate si spre un geam de protectie din sticla, special conceput pentru a proteja display-ul dispozitivului Samsung Galaxy S10. Acesta este accesoriul ideal pentru ca protejeaza ecranul in cazul in care telefonul este scapat pe jos.

Tot din categoria accesoriilor pentru acest dispozitiv putem sa amintim incarcatorul fara fir. Incarcatorul fara fir Duo Pad reincarca rapid Galaxy S10e, S10 sau S10 + cu incarcare rapida fara fir 2.0, in timp ce incarcati Galaxy Watch Active in acelasi timp. Pachetul de acumulatori wireless se potriveste libertatii si puterii incarcarii rapide fara fir intr-un acumulator de 10000mAh, permitand, de asemenea, incarcarea prin cablu daca este necesar.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…