Cand si de ce beau oamenii cafea?

0 Shares
0
0
0

Cafeaua dupa cum bine stim cu totii, este bautura cea mai populara la nivel mondial, iar in urmatoarele randuri veti descoperi cand si de ce beau oamenii cafea.

Asadar, fanii cafelei isi aleg de la Espresso Cafe, cafea sub diferite forme (capsule de cafea, cafea boabe sau cafea macinata), iar mai apoi isi prepara in fiecare dimineata cafeaua, inainte de a se deplasa la servici.

Exista persoane carora le place sa bea cafea in cafenele sau baruri, dat fiind faptul ca in asemenea locatii, atata timp cat stau la masa si au cafeaua in fata, pot socializa cu ceilalti clienti. Pentru unii, cea mai buna cafea este cea pe care o servesc dimineata la birou, inainte de a incepe sa munceasca.

Exista asadar diferite momente ale zilei cand oamenii beau cafea. Aceasta bautura, pentru unii reprezinta un stil de viata, in timp ce altii isi aleg de la Espresso Cafe cafeaua, pentru a se bucura de beneficiile sale asupra sanatatii. Iata in continuare cateva beneficii ale acestei bauturi magice:

Cafeaua ar putea ajuta la reducerea riscului de boli digestive

Intr-un studiu din 2017 publicat de Analele de medicina interna, pe mai mult de 521.000 de persoane din 10 tari, cercetatorii au descoperit ca cei care beau cafea aveau un risc scazut de a muri de boli digestive.

Cafeaua ar putea ajuta la reducerea gutei

Daca nu stiti ce este guta, sa speram ca nu trebuie sa aflati niciodata: tipul de artrita apare atunci cand exista exces de acid uric in fluxul sanguin, dar un studiu din 2007 publicat despre Artrita si Reumatologie a descoperit ca consumul de cafea pe termen lung ar putea ajuta la micsorarea riscului, datorita capacitatii sale de a reduce nivelurile.

Cafeaua iti poate scadea riscul de scleroza multipla

Nu va simtiti rau in acele zile in care beti putin prea multa cafea: un studiu din 2016 publicat in Jurnalul de Neurologie, Neurochirurgie si Psihiatrie a gasit ca bea un consum mare – vorbim mai mult de patru pe zi – va poate ajuta sa reduceti risc de scleroza multipla, o boala care determina sistemul imunitar sa atace acoperirea protectoare a nervilor din creier, coloana vertebrala si ochi. Si nu doar putin – cu 31 la suta.

Cafeaua ar putea ajuta la protejarea ochilor

Vrei sa iti mentii ochii sanatosi? Doar beti o cafea. Un studiu din 2013 publicat in Journal of Agricultural and Food Chemistry a descoperit ca poate ajuta in mod semnificativ la prevenirea degenerarii retiniene, ceea ce poate duce la orice, de la viziunea afectata si orbirea nocturna la sensibilitatea la lumina.

Asadar, se poate vedea foarte clar in randurile de mai sus, faptul ca a bea cafea vine cu o serie importanta de beneficii asupra sanatatii noastre, insa exista persoane care beau cafea pentru ca pur si simplu le place gustul. Exista persoane pentru care bautul de cafea a devenit un stil de viata, iar acum nu ar mai renunta la cafeaua de pe Espresso Cafe pentru nici un alt tip de cafea.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…